ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 عنوان نمونه سوال فیزیک برا دهم 225 بازدید | 16 پست هر فصل جدا میخوام نمیدونم از کجا بگیرم تو نتم خیلی سوالای جالبی نداره تستم نمیخوام 1403/01/22 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28244 نمونه سوالات نهایی رو میخوای؟ کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 نمونه سوالات نهایی رو میخوای؟ کلن نمونه سوال میخوام تشریحی باشه امتحان شبه نهایی داریم دوشنبه
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 سلام خوبی رشته ت چیه؟ من ریاضی فیزیک هستش رشته م گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 سلام خوبی رشته ت چیه؟ من ریاضی فیزیک هستش رشته م من تجربیم ولی ریاضی فیزیک فقط یه فصل اضافه داره کلن مثل همن اگ اشتباه نکنم
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 من تجربیم ولی ریاضی فیزیک فقط یه فصل اضافه داره کلن مثل همن اگ اشتباه نکنم آره میدونم ترمودینامیک منم دهمم بچه های تجربی مدرسه ما هم امتحان فیزیک توی برنامه شبه نهاییشون هست ولی برا ما نیست @MrKetb این لینک کانال تلگرام هست من از اینجا نمونه سوال برمیدارم گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 آره میدونم ترمودینامیک منم دهمم بچه های تجربی مدرسه ما هم امتحان فیزیک توی برنامه شبه نهاییشون هست و ... کدومشونه؟
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 تو تست های فیزیک رو میتونی بزنی؟ من آزمون های گزینه دو رو میدم تست های ریاضی و شیمی و هندسه رو راحت میزنم ولی فیزیک رو نمیتونم حالا با اینکه فیزیکم خوبه و درسیه که اصلا دقدقه ش رو ندارم😅یعنی ب نظرم توی درسهای تخصصیمون آسون ترینشه گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 کدومشونه؟ یا دومیه یا سومی من خودم تلگرام ندارم مامانم برام نمونه سوال میفرسته لینکش هم از توی همون پی دی افش برداشتم گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 تو تست های فیزیک رو میتونی بزنی؟ من آزمون های گزینه دو رو میدم تست های ریاضی و شیمی و ... من آزمون نمیدم فعلن رو نهایی متمرکز شدم😄ولی واقعن فیزیک خیلی درس خوبیه عاشقشم با براتی کلاسینو برداشتم
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 ب احتمال زیاد سومی باشه گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 من تجربیم ولی ریاضی فیزیک فقط یه فصل اضافه داره کلن مثل همن اگ اشتباه نکنم آره این رو که میدونم کلی سوال کردم چون ما هنوز اصلا ب فصل ترمودینامیک که آخرین فصله نرسیدیم گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
ناتاشا_بروسلی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 614 آره این رو که میدونم کلی سوال کردم چون ما هنوز اصلا ب فصل ترمودینامیک که آخرین فصله نرسیدیم ما ک تموم شده کتابمون😄
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 من آزمون نمیدم فعلن رو نهایی متمرکز شدم😄ولی واقعن فیزیک خیلی درس خوبیه عاشقشم با براتی کلاسی ... استاد براتی رو نمیشناسم ولی من چون مدرسه م نمونه دولتیه اونجا برامون کلاس فوق برنامه میذارن حالا اسم اساتیدم رو نمیگم چون ممکنه شناخته بشم یا اگه بخوای تو ی پست دیگه میگم بعد پاک میکنم معروفن اسمشون رو توی گوگل بزنی میاره گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1867 ما ک تموم شده کتابمون😄 ما هم فصل دما و گرما رو تموم کردیم معلممون هفته دیگه میخواد امتحانش رو بگیره بعد بره سراغ ترمودینامیک گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻