mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 عنوان چجوری میشه طاق باز خوابید😥 809 بازدید | 11 پست من اصن عادت ندارم کلا دمر میخابم حالا ی هفته دیگ عمل بینی دارم غصم گرفته چکار کنم طاق باز راحت تر باشمو عادت کنم😥 نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد......... 1403/01/22 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 ب خدا توکل کن 😕 نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد.........
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30613 چه جوری میشه طاق باز نخوابید؟کل مصیبت های بارداری یه طرف،این که نمیشد طاق باز خوابید یه طرف،بینهایت سخت گذشت ولی بالخره چون مجبور بودم به پهلو خوابیدمبنی آدم بنی عادت ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2137 دوتا پالش بزار این ور و اون ورت که نتونی دمر بیوفتی. یواش یواش عادت میکنیمن عاشق طاقباز خوابیدنم. خیلی حس خوبیه نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 چه جوری میشه طاق باز نخوابید؟ کل مصیبت های بارداری یه طرف،این که نمیشد طاق باز خوابید یه طرف،بینهای ... دقییییییقا منممممم مث شما بودم توی بارداریام اصصصصصلا نمیتونستم ب پهلو بخابم همش طاق باز بودم بااینکه برام بد بودحالا برعکس شدممممم😭😭 نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد.........
mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 دوتا پالش بزار این ور و اون ورت که نتونی دمر بیوفتی. یواش یواش عادت میکنی من عاشق طاقباز خوابیدنم. ... وای خوشیحالت دست راستت رو سر من نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد.........
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2137 وای خوشیحالت دست راستت رو سر من پاتو جفت کن زانوهاتو تا کن کف پات بچسبه به زمین. خیلی حال میده😇 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 پاتو جفت کن زانوهاتو تا کن کف پات بچسبه به زمین. خیلی حال میده😇 امتحان میکنم عزیزم مرسی😥 نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد.........
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2137 امتحان میکنم عزیزم مرسی😥 یکماه اول بعد از عمل بینهایت مهمهبه این فکر کن که نتیجه اینهمه زحمتت نباید خدایینکرده با یه خوابیدن خراب بشه نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
mshrsa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3520 یکماه اول بعد از عمل بینهایت مهمه به این فکر کن که نتیجه اینهمه زحمتت نباید خدایینکرده با یه خوابید ... من گردن لامصبمم مشکل داره خیلی میترسم خیلیییی چون قشنگ بت صورت رو زمین میخابم..دعا کنین برام🥲 نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم میگذارد.........