2777
2789

دوروز اول تب داشت و با شیاف کنترلش میکردم تا اینکه یکم اسهال شد و یکمم بالا آورد بردمش دکتر بهش شربت مترونیدازول داد و سفیکسیم و شیاف استامینوفن خودمم مدام پاشویش میکنم  تا حالا اسهالش خوب نشده و اگه شیافو هر ۴ ساعت واسش نذارم تب میکنه دیشب تاحالا تبش بهتر بود رو ۳۶/۷بود الان با اینکه پاشویش کردم و شیافشم براش گذاشتم باز تبش رو۳۷ هست بنظرتون ببرمش بیمارستان؟😭🥺 ۹ ماهشه بچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

37 تب نیست عزیزم زیاد شیاف نزن ضرر داره  اگه خدایی نکرده رفت روی ۳۸ بزن اون موقع ولی پاشویه با ...

مدام پاشویشم میکنم ۳۷ و خورده ایه تبش تب سنج زیر بغلم که ۵ میاد روش داغه بدنش و خیلیم بیحاله

دختر من که خیلی شیطون شده

فوق العاده شلوووغ قلدر

میزنه تو سر خواهر برادرش😂

الحمدلله الحمدلله خوشحالم که سالمن

نه ما کلا دیگه از بچه ی دوم به بعد واکسن نمی‌زنیم از این دردسراش هم راحت شدیم😅

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

دختر من که خیلی شیطون شدهفوق العاده شلوووغ قلدرمیزنه تو سر خواهر برادرش😂الحمدلله الحمدلله خوشحالم ک ...

من ک خیلی درگیرم پسرم کلاس اوله دخترمم سن شیطنت و کشفیاتشع منم یکم وسواسم اصلن وقت سرخاروندن ندارم از اونورم کمبود وزن دخترم خیلی اذیتم میکنه 😭

من ک خیلی درگیرم پسرم کلاس اوله دخترمم سن شیطنت و کشفیاتشع منم یکم وسواسم اصلن وقت سرخاروندن ندارم ا ...

بچه ت اگه سرحاله و مشکلی نداره نگران نباش 

به وزن نیست که، مهم سلامت بدنیه

شاخصی که بهداشت میگه مهم نیست انسان ها نباید شبیه به هم باشن، بلکه سلامتی و سرحالی مهمه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ت اگه سرحاله و مشکلی نداره نگران نباش به وزن نیست که، مهم سلامت بدنیهشاخصی که بهداشت میگه مهم نی ...

ن خداروشکر خیلی سرحاله.راسش وزنش خیلی واسم مهم نیست فقط قدش مهمه برام دختر من با قد ۵۵ دنیا اومد ولی الان میگن قدش رشد زیادی نداشت یادمم نمیاد قدش چنده الان ولی خب ریزه میزس

ن خداروشکر خیلی سرحاله.راسش وزنش خیلی واسم مهم نیست فقط قدش مهمه برام دختر من با قد ۵۵ دنیا اومد ولی ...

بابا ول کن حرف بهداشت رو