2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر شد

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

قوی ترین آدمی هستی که دیدم

من بهت افتخار میکنم و دوستت دارم 

بیشتر از چیزی فکرشو میکنی:)♥︎

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

ریدم تو این زندگی 

شوهرم فیلمای مستهجن نگا میکنه 

با اینکه چن باری بازم بهش گفتم من ناراحت میشم دوست ندارم نگا نکن  

اما بازم دیدم دانلود کرده بود از تلگرام 

مخفیشون کردع بود بهش گفتم خیلی ناراحت شدم کلی هم گریه کردم مگ من چیم کمه؟ 

هربار بهم قول میده نگا نکنه باز تو تلگرام کلی کانال سک...سی داره و ربات های ....

واقعا داغون شدم 

چند روزی میگذره از اون شب ولی همش جلو چشامه

تخمی💪🏿

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ریدم تو این زندگی  شوهرم فیلمای مستهجن نگا میکنه  با اینکه چن باری بازم بهش گفتم من نارا ...

سلام عزیزم

حق داری

الان دیگه همه میبینن

ولی سعی کن باهم یه مشاوره برین...خیلی تاثیر داره

حالا کمی سردرگم و خستم اما میتونم با گذشت زمان زندگی بهتری بسازم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk