2777
2789
عنوان

بختک

232 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

دیشب تو خواب بختک گرفتم بمعنای واقعی مردم و زنده شدم انقدر دست و پا زدم ک بزور تونستم شوهرمو بیدار کنم و بفهمه حالم خرابه انقدر نفسم سنگین بود و بدنم بی حس ک اورژانس اومد

از دیشب حالم خرابه 

کسی تاحالا بختک گرفته؟

خطرناکه؟

امکان داره دوباره پیش بیاد؟

یه مرد سیاهپوش اومد ایستاد روبروم و نفسم قطع شد همش دست و پا مبزدم و چنگ میزدم ب قلبم ک نفسم برگرده 

بزور با انگشتم میزدم ب شوهرم

بمعنای واقعی خوده مرگ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا چیزی نیست که من حداقل ماهی یک بار اینطوری میشم خطرناک نیست نمیتونی تکون بخوری قفل میشی حس میکنی یه چیز سنگین نشسته رو سینت کافیه خودتو بتونی تکون بدی خلاص میشی البته سخته ولی برای من خیلی پیش میاد اورژانس اخه چرا😂😂

اره من خیلی اینجوری میشم میگن دلیله علمی داره ولی چند شب پیش من یه سایه رو دیدم یهو اومد جلو صورتم ...

من مرده بودم روحم داشت جسممو میدید ک دست و ما میزنم

ولی اورژانس و همسرم میگن بختک بوده

اورژانس گف چون پریود بودی هم میشه مزید برعلت

بابا چیزی نیست که من حداقل ماهی یک بار اینطوری میشم خطرناک نیست نمیتونی تکون بخوری قفل میشی حس میکنی ...

تا نیم ساعت بعدش نفسم سنگین بود و بدنم کلا حس نداشت 

وحشت کرده بودم

باراول بود اینطور شدم

اون مرد سیاپوش سراغ منم اومده نصف شب همه اهالی خانه بیدار شدن تا صبح نخابیدیم برا من انگار ی لباس غواصی از سرش تا پاش بود چشم اینا ملوم نبود بعد روم خابید و من جیغ زدم از دیوار اتاق رد شد  فرار کرد

بابا چیزی نیست که من حداقل ماهی یک بار اینطوری میشم خطرناک نیست نمیتونی تکون بخوری قفل میشی حس میکنی ...

خیلییی بده چهارساله پیش شوهرمم شبش اینجوری شده بودش من صبحش اینجوری شدم بعدگه گفتم شبوپیش همه نبودیم گف من دیشب اینجوری شدم ولی واقعاحس بدیه چشام بازبودش ولی نمیتونستم حرکت کنم وتکون بخورم البته من چیزی روم ندیدم یایادم نیس 

من مرده بودم روحم داشت جسممو میدید ک دست و ما میزنم ولی اورژانس و همسرم میگن بختک بوده اورژانس گف ...

نه نگران نباش یه وقتایی برا بعضیا پیش میاد

حالا من یه بار از خواب پریدم بعد وقتی چشمامو وقتی میبستم ، باز هم میتونستم همه جارو ببینم...تحقیق کردم ، زده بود روح از بدن خارج شده و اینا

هر چقدر بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرش میشی فقط سعی کن رو به پهلو بخوابی که نتونه بیفته روت دست شوهرتم شبا بگیر ک زودتر متوجه بشه بیدارت کنه من یه مدت طولانی تقریبا هر رپز و شب ک تنها میخوابیدم این حالت بهم دست میداد الان خونه تنها باشم اصلا نمیخوابم