2777
2789

آره خودم اینقدررر وحشتناک بود که فر فری میشد مثله مردا

من رفتم لیزر راهی نبود دیگه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان پامیشی میری میگردی دم عاطاریا نوره اصل طبیعی میگیری میاری.آب جوش درست میکنی نوره با آب جوش قاطی میکنی تا مثل ماست شل بشه.بعد ب پاهات ک خشک خشک میزنی و موها ک دست زدی کنده شد با آب خودت میشوری بعد ترکیب حنا و ماست میزنی.نتیجه ش ک دیدی دعام کن فقط خودت نسوزونی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

استروژنت هورمون زنانه کم شده .سینه هات هم بزرگتر یا شل شده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
پایین تنه اینجور بودی؟اخه لیزر نمیتونم. با چی میزدی؟

موم میکردم ولی خب تاثیر آنچنانی نداره فقط لیزر خوبه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

به پزشک غدد داخلی یا پوست مو برو 

امکان دارد هورمون مردانه زیادی رشد کرده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
همین الان پامیشی میری میگردی دم عاطاریا نوره اصل طبیعی میگیری میاری.آب جوش درست میکنی نوره با آب جوش ...

فرق زیادی  نداره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)