2777
2789

سلام دوستان من ۴ روز پسرمو همرام می برم مدرسه. داخل نماز خونه مامان یکی از بچه‌ها نگهش میداره.

از روز سوم دیدم صورتش ریخته بیرون. اینجا عکس گذاشتم دیدم میگن حساسیته.

ولی الان نت سرچ کردم دیدم یکی از عوارض شربت های خواب آور نوشته  بثورات پوستی.

به نظرتون از بچه آزمایش خون بگیرم مشخص میشه شربت خواب خورده یا نه ؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

هر روز می برمش حموم و کالاندولا میزنم خوب میشه .

حالتش اینجوریه که الان صورت چپش قرمز و ملتهب بشه پماد بزنم خوب میشه بعد از چند دقیقه گردنش اینطوری میشه. باز گردنشو پماد میزنم، خوب میشه و لپ سمت راستش ملتهب میشه. اونجا رو پماد میزنم خوب میشه بعد بلافاصله دست راستش می‌ریزه بیرون.

وقتی که خوابه خوبه همه جاش. بیدار میشه بازی می‌کنه اینطوری میشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید الرژی داره یا محیط ب هرحال مدرسه کثیفه ولی خب اگه شک داری حتما ی نمونه ام بده 

آره منم فکر کردم بخاطر کثیفی مدرسه است ولی خب فرش و پتو بردم و اینکه تو مدرسه بچم زیاد می‌خوابه. همین باعث شد مشکوک بشم

آره منم فکر کردم بخاطر کثیفی مدرسه است ولی خب فرش و پتو بردم و اینکه تو مدرسه بچم زیاد می‌خوابه. همی ...

اگه شک داری ی نمونه بده منم بچم دوماهشه یمدت بود حموم بردنی شدید پوستش قرمز میشد فهمیدم ب شامپوش حساسیت داره عوضش کردم بعضی بچها الرژی یا حساسیت فصلی ممکنه داشته باشن

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ببرش دکتر. دکتر بهت میگه.‌. چون نمیدونی چیشده . شاید حساسیت بهاره. شاید ب شیرش یا شیری ک‌میدی بهش&nb ...

نه به شیر حساسیت نداره.

اصن این ۴ روز غذاهاش تغییر نکرد که بگم آلرژی غذایی باشه.

ولی شایدم حساسیت بهار باشه.

می‌دونی یکی از روزها خانمه پرسید امروز بهش شربت خواب دادی؟

این حرفش منو خیلی به شک انداخت

اگه شک داری ی نمونه بده منم بچم دوماهشه یمدت بود حموم بردنی شدید پوستش قرمز میشد فهمیدم ب شامپوش حسا ...

تا چند روز داخل خون می مونه؟

الان که چند روزی خونه می مونه پوستش کامل خوب میشه.

گفتم بذار هفته بعد ببرمش اگه بازم اونطوری شد ببرم آزمایش

[QUOTE=335057340]تا چند روز داخل خون می مونه؟ الان که چند روزی خونه می مونه پوستش کامل خوب میشه. گفتم بذار هفته بعد ...[/QUOTE نمیدونم والا ولی بنظرم این یهفته رو هم صبر کن اگه همین بود حتما ببرش ازمایش بچه گناه داره ب بچه من حتی دکترم خواب اور نوشته بود  ندادم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
چراشربت خواب میدی؟

نمیدم. میگم شاید پرستار داده باشه

[QUOTE=335057340]تا چند روز داخل خون می مونه؟ الان که چند روزی خونه می مونه پوستش کامل خوب میشه. گفت ...

من تا حالا پیش نیومده دکتر شربت خواب بده.

بچم خوابش خوبه.

آره هفته بعد اگر بازم تکرار بشه حتماً می برم آزمایش 

عزیزم خیلی حواست باشه ک شربت ندن بهش کلی عوارص داره،معلمی؟

آره.

برا بچم دعا کن. اینجا غریبم کسی مورد اعتماد ندارم.

قبل عید مامانم اومد بچمو نگه داشت. الان آبجیم زایمان داره نتونست بیاد.

این یک ماه عمرم تمام میشه