2789
عنوان

خانم ها بیاین لطفاً کمک کنید

86 بازدید | 4 پست

من خواهرم میخواد جدا شه از همسرش بعد از اونجایی که برام صحبت کرده به خاطر عصبانیت شوهرش میخوان جدا شن میگه اگه حرفی بزنم تو عصبانیت کتکم میزنه که خب از لحاظ هایی مقصره میگه ولی بعدش پشیمون میشه میگه دست خودش نیست به جز مشاوره راه حل دیگه ای ندارید لطفاً اگه کتاب خوبی راجب سیاست های زنانه یاپی دی اف کتاب دختر گران‌بها را دارین برام بفرستید تا بدم بخونه شاید بشه رابطشون درست شه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دامادتون مشکل داره میخوای خواهرتو اصلاح کنی؟اون مشکل کنترل عصبانیت داره ،خواهر شما خدای سیاست ...

خب از لحاظ علمی مرد تو عصبانیت قدرت بدنیش بالا میره زن هم تو عصبانیت قدرت کلام و زبونش خب طبیعیه وقتی زن تو این شرایط که نیش زبونش کار میکنه حرف بزنه دعوا شدید میشه و مرد دست به کتک کاری میزنه الان خواهرم دوتا بچه داره جدایی باید آخرین گزینه باشه الان بهتره یکم اصول و سیاست یاد بگیره تا زندگیش بهتر شه 

یکی سکوت که خیلی تاثیر داره و بعدا سر فرصت صحبت کنند و البته توضیح بده که چرا داره سکوت میکنه

یکی اینکه اگر خیلی شرایط حاد نیست یه شیطنت و شوخی بجا که کلا جو بریزه بهم بالاخره چند سال با هم زندگی کردند دشمن هم که نیستند فقط مشکل دارند...

یکی ترک محل و توضیح بدی که ترجیح میدی بعدا درست صحبت کنی، بدون توضیح اصلا چون اوضاع فوق العاده بهم میریزه...

کلا توضیح هر عملی خیلی مهمه چون مردها خیلی گیج میشن تو اینجور مسایل و نمیتونند از ظاهر طرف مقابل، درک درستی از حس شما داشته باشند... هزار مدل برداشت های پیچیده میکنند و هزار مدل داستان میسازند