2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب اول ماه باطلله تعبیر نداره

😐😐😐😐

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

بعد دیشب سر سفره بابام فطریه رو دست به دست کرد

ما خانوادگی روزه نگرفتیم

من خودمم نماز نمی‌خونم ولی پدر و مادرم می‌خونن و اصرارم دارن که من بخونم در حالی که خودم فکر می‌کنم نمازی که فقط به خاطر پدر و مادرم بخونم ارزشی نداره و من یه کوچولو سر این موضوع ازشون خجالت می‌کشم

سر سفره با شوخی بهم گفتن نمازات قبول باشه

منم گفتم عبادتتون قبول باشه درسته که روزه نگرفتیم ولی همین که به توی ذهنمون به فکر درست و غلط بودیم کافی بود

بعد دیشب خواب دیدم توی محله قدیمی مون رفته بودم خونه دوستم

( الان هم ما و هم ایشون از اون محله رفتن) خونشون مثل مسجد بود و داشتن نماز می‌خوندن

ولی من نخوندم

پدرش اومد منو از خونشون بیرون کرد و جلوی جمع هول داد و بهم فوش داد که چرا نماز نمی‌خونی و غلط می‌کنی میای خونه ما و اینا

منم اول هیچی نگفتم

بازم هیچی نگفتم بعد که دستشو آورد جلو بزنه تو گوشم یا نمی‌دونم مشت بزنه دقیق یادم نیست دستشو پیچوندم گفتم باشه من نماز نمی‌خونم ولی تویی که نماز خونی همین الان ببین داری چی کار می‌کنی با دوست بچت

بعد اومدم خونه خودمون بابام اومد گفت چیزی شده ناراحتی

قسمش دادم گفتم مرگ من اگه راستشو بگم قول بده هیچ کاری نمی‌کنی و نمی‌ری با فلانی دعوا راه بندازی

داشتم گریه می‌کردم و با گریه اینا رو تعریف می‌کردم براش که بیدار شدم

حس بدی بود که این‌طوری توی خواب منو جلوی جمع تحقیر کرد پدر دوستم