دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 عنوان سلام دوستان قلم چی کلاس ریاضی داره؟ثواب داره راهنمایی کنید🌹🌹🌹 37 بازدید | 7 پست خوبه چطوریه راهنمایی کنید ممنونم...دخترم پایه هفتمه...ممنونم خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌 1403/01/22 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 من اصفهانم بله دارع خوبه عزیزم؟ خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 بله راضی بودن هزینه ش چقدره؟؟ خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دوستخوبومشاور عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2308 هزینه ش چقدره؟؟ من دوستم پارسال میرفت ۳وخورده ای البته واسه کنکور بود .اما دخترتون از فیلم های الا میتونه استفاده کنه استاد ثابتی خوب هستن لایک نکن
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 من دوستم پارسال میرفت ۳وخورده ای البته واسه کنکور بود . اما دخترتون از فیلم های الا میتونه استفاده ... استاد ثابتی از کجا فیلماشو گیر بیارم؟؟خدا خیرتون بده مرسی از راهنماییاتون خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دوستخوبومشاور عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2308 استاد ثابتی از کجا فیلماشو گیر بیارم؟؟ خدا خیرتون بده مرسی از راهنماییاتون بزنید تو گوکل سایت الا یا اپ الا نصب کنید لایک نکن