2777
2789
عنوان

بابام گوشیمو چک کرد

199 بازدید | 8 پست

من طرفدار کیم بوم هستم بعدش من با کیم بوم توی سریال روباه نه دم اشنا شدم، من این سریالو با مامان بابام توی تلویزیون میبینم

وقتی کیم بوم رو دیدم و طرفدارش شدم رفتم ویدیو و عکساشو میدیدم و دانلود میکردم

دیروز من فصل جدید روباه نه دم رو نصب کردم و بابام خواست بریزه تو هارد که روی تلویزیون ببینیم 

بعد وقتی وارد گالریم شد پر عکس های کیم بوم بود و یک قسمت روباه نه دم توی گالریم نبود چون توی فیلیمو نصب کرده بودم توی حافظه فیلیمو مونده بود و از اونجا باید نگاه می کردیم و وارد گالریم نشده بود

خلاصه که بابام عکس و فیلم های کیم بوم رو دید الان دارم از خجالت میترکمممم

اوووه گفتم چیشده حالا

من مامانم خیلی سختگیره و زندم نمیذاره اگ در رابطه باشم 

اما طرفدار انکیت باتلا و مانیش گوپلانی هستم 

راحت بهش میگم مامان یکیشونو برام تور کن 

مانیش چشممو گرفته اونم میخنده میگه خله دیوونه اگ اون نخاستت چی 

ولی چون بازیگره اصلا حساس نیست فقط میگ کنکورتو بده بعدا برو هند باهاش ازدواج کن 

البته شوخی میکنه 

ولی خیلی ازین لحاظ دوستی اینا حساسه تا حدی ک زندم نمیذاره

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووه گفتم چیشده حالا من مامانم خیلی سختگیره و زندم نمیذاره اگ در رابطه باشم  اما طرفدار انکی ...

من اولین بارمه روی یک بازیگر کراش میزنم و بابام  یا مامانم اصلا ندیدن من اینجوری باشم دارم میمیرم از خجالت اخه بابام دیروز دوباره خواست تست کنه ببینه میشه فیلم هارو از فیلیمو بیاره بیرون گفتم ولش کن بابا الان حوصله ندارم گوشیمو بیارم گفت نگران نباش نمیرم عکساشو نکاه کنم🥲

من اولین بارمه روی یک بازیگر کراش میزنم و بابام  یا مامانم اصلا ندیدن من اینجوری باشم دارم میمی ...

منم اولین بارمه و اتفاقا همیشه اونایی ک رو بازیگر کراش بودنو مسخره میکردم 

حالا من ک میگم مامانم ازین لحاظ راحتگیره چون خارجیه

اما اگه بازیگره ایرانی باشه نه

چون احتمال دیدنش هست مامانم بفهمه کراشم بخدا میکشتم خخخخخخخخخخخخ

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا