2777
2789

من شوهرم خیلی به خانوادش وابسته س طوری که حس میکنم منودوست نداره.خونه خودمون بداخلاق وسرش تو گوشیه ولی خونه خودشون میگه و میخنده و شاده تو خونه خودمون اصلا باهام حرف نمیزنه ولی با خانوادش خیلی گرم میگیره وصحبت میکنه همشم دلش میخواد خونه خودشون باشه طوریکه وقتی قراره بریم خونشون خیلی خوشحاله وهمیشه م سراینکه من میگم بریم خونه خودمون دعواست خیلی خانوادشو تو کارامون دخالت میده هرجام میریم میگه مامانش بیاد تفریح دکتری خرید درصورتی که من دلم میخواد دونفری بریم ازاین موضوع خیلی خستم اصلنم پشت من نیست همیشه طرفدار خانوادشه چه تقصیر اونا باشه چه من چیکار کنم خیلی خسته و آزرده م وبی چارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا هستم  همسرتون وابسته شدید داره به خانواده خودش اگه شهر دیگه بودین یا دور از هم درست میشد شما هم هیچیز بهش نگید هیچ فایده نداره تا خودش نخواد 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

محبت میکنی بهش ؟ تا چه حد 

حرفشو اهمیت میدی 

احترامشو داری ؟

خیلی گیر نمیدی بهش ؟

غر نمیزنی بهش 

زیاد مسئولیت نمیدی بهش مثل خرید و کارای تو خونه

کارای خونه رو به موقع انجام میدی ؟

دوسش داری از ته دل ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم