2777
2789
عنوان

صبح ها ک از خواب پا میشم...

359 بازدید | 24 پست

صبح ها وقتی پا میشم ی انرژی منفی دارم ک حس  میکنم توانایی ادامه روزو ندارم هر چقدرم ب خودم انگیزه میدم بی فایدس خسته شدم

ی راهکار میدین اینجوری نباشم لطفا  

یه آزمایش بدید شاید کمبود آهن دارید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلیارد ها سلول واجزادربدن تو دارند به صورت شبانه روزی کارشون رو انجام میدهند تاتو زندگی کنی این بهترین فرصت برای زندگی گردنه قدرشو بدون💐🌸

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
واقعا ممکنه ب خاطر کمبود اهن باشه؟

بله خیلی تاثیر داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من کنکوریم و هدفمم دارم درسمم میخونم ولی این حس بده آزارم میده

شب ها اصلا سردی نخور 

یک دمنوش گرم سر شب یکبار هم آخرش شب بخور 

گرم منظورم اینه که مزاجش گرم باشه خود به خود راه میوفتی بعد دوسه روز صبح ها با نشاط و انرژی و قدرت شروع می‌کنی 

اگه میتونی بری پیش روانشناس خیلی خوب و واجب واست به نظر میاد، منم وقتی کنکور داشتم خیلی اذیت شدم دان ...

اره حتما چون واقعا خستم از این وضعیت 

اخه اصلا ادم اینطوری نبودم انقد شاد بودم ..

خداکنه جوابگو باشه  ی دنیا ممنونم

منم همین طور بودم مثل شما بی رمق 

انگار که انرژی و توان نداشتم و انگیزه نداشتم طب سنتی گفت در اثر سردی شبانه ست که مغزت سرد میشه عذاب وجدان نمیذاشت بخوابم از یه طرف هم این حس بی رمقی توان و انگیزه درس رو از من گرفته بود