2777
2789
عنوان

لیزر co2

210 بازدید | 15 پست

بچه ها من برا لیزر لک سوختگی قدیمی انجام دادم دیشب ینی شیشونیم بعدازظهر تموم شد و ی کرم برام زد 

الان ی صابون هم برا شستشو بهم داده گفت تا سه روز حموم نرو 

الان صورتم بشورم یا نه؟!

چیکار کنم؟

کسی تججربه داره دکترش خیلی بیتوجه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم گفت تا ۳ روز اب نخوره و کرم رو با دستمال از رو صورتم اروم پاک میکردم و مجدد میزدم  ...

خب عزیزم اون قسمت صورتت لک سباه داشت درسته، برا من درجه ۳۰ زد 

پس صابون برای چی داده؟؟

خب عزیزم اون قسمت صورتت لک سباه داشت درسته، برا من درجه ۳۰ زد  پس صابون برای چی داده؟؟

من لک نداشتم برای جای جوش رفته بودم اصلا صابون نداد ترمیم کننده میزدم باید سوال میکردی ازشون طریقه مراقبت رو چون خیلی الان پوستت نازک و حساس شده مراقبتش باید خیلی دقیق باشه وگرنه لک بدتر میاره پوستت 

زنگ بزن از منشی بپرس 

سلام عزیزم میخواستم بدونم از نتیجه لیزر CO2 راضی بودی

بستگی داره برا چی بری

من برا جا سوختگی رفتم اینجا ک رفتم دکتره عمومی بود تر زد

ولی متخصص رفتم اره راضی بودم

بستگی داره برا چی بری من برا جا سوختگی رفتم اینجا ک رفتم دکتره عمومی بود تر زد ولی متخصص رفتم اره را ...

خوبه خوشحالم برات راضی بودی، من برا منافذ باز میخوام برم کوچک هستن ولی عمقشون زیاد ، شنیدم دردش هم زیاد؟🫣 دکتر متخصص تهران رفتی؟

خوبه خوشحالم برات راضی بودی، من برا منافذ باز میخوام برم کوچک هستن ولی عمقشون زیاد ، شنیدم دردش هم ...

نه همینجا شهرمون رفتم

نه درد خاصی نداشت البته عمومیه پوستمو سوزوند 🥲 تا چند ماه جاش موند ولی این یکی نه ی هفته ای جاش رفت جای خاصیم نداشت ینی

پولش زیاده شاید اونقدر ارزش نداشته باشه اگ مشکل مالی نداری برو