2777
2789

گفتم بهش يه خواستگار خوب دارم كه همه شرايطش خوبه 

خانواده تحت فشارم گذاشتن باهاش ازدواج كنم

اونم گفت اگر ميخاي بهش بله بگي برو بگو چرا منو اسكل كردي 

منم بهم برخورده و ميخام باهاش كات كنم هر دومون سنمون بين٢٣  تا ٢٥ عه از نظر سطح تحصيلي و اجتماعي من از ايشون بالاترم

البته فكر ميكنم دستمو خونده چون چن بار ديگم حرف از خواستگار زدم ،چون اين بار بهم گفت تو هر دفعه اين حرفو ميزني كه ببيني من چي ميگم و به من گفت حداقل يك سال زمان ميخام تا بيام خواستگاريت

خيلي دوسش دارم ولي ناچارم رابطه رو تموم كنم🥲🖤

حس بديه 

لطفا زخم زبون نزنيد كه دوستت داشت ميومد خواستگاري همين الان خودم ميدونم اينو كه ميخام كات كنم ...صرفا نياز به همدلي و همدردي دارم😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث نخاستنش نیست عزیزم پسرا گاهی فک میکنن ک اره نکنه اگ با من بمونه زندگیمون خدایی نکرده بد بشه اتفاقی بیوفته و نتونه خاسته های تورو فراهم کنه و نتونه اونقدی ک باید باشه برات برا همینا میترسن و میگن اره اگ مورد خوبی اومد ازدواج کن

ببین پسرا از دید عقلو‌منطق به قضیه نگاه میکنن مث منو تو نیستنن از لحاظ احساسی بگن اره فلان کن بیسار کن میدونی.....من تابستون به عشقم گفتم خاستگار خفنو پولدار دارم نشست از تمومممم بدیاش گف برام و گف این منی ک اینطوریمو میخای یانه اگ میخای بسم الله بمون بام ولی تقصیر خوته ک موندی من بعدن عذاب وجدانی نخاهم داشت و اگ نمیخای هم ک هیچی و اینو با یه بغضیم گف 

میدونی اونا منطقی ترن

خلاصه اینک میگیری چی میگم؟👍🏻

چطور؟؟

مدل جنس آقایون به این شکل هستش که اگر احساس کنن رقیب دارن عصبی و پرخاشگر میشن و ممکنه اشتباهی ازشون سربزنه

کلا یه خانم نباید پارتنرشو در برابر رقیب قرار بده و از آقایون دیگه حرف بزنه و راجع بهشون نظر بده،،البته آقایون هم نباید اینکارو بکنن به هیچ وجه

چون شما بارها این رفتار رو تکرار کردی باعث شدید که ازتون دلسرد و زده بشه

این رفتار هم تو انسان ها صادقه هم تو حیوانات

هیچ موجودی وجود رقیب و شریک رو نمیپذیره مگر اینکه سالم نباشه

بحث نخاستنش نیست عزیزم پسرا گاهی فک میکنن ک اره نکنه اگ با من بمونه زندگیمون خدایی نکرده بد بشه اتفا ...

اره گرفتم 

شخصيت ايشون هم خيلي منطقي و واقع گرا و آرومه

بعدم بهم گفت اينو بهت گفتم كه بعدا نگي من خاستگار خفن داشتم و منت نذاري رو سرم

ولي ما دخترا همش به اين فكر ميكنيم كه نه حتما دوستمون نداره كه اينطوري ميگه 

انقدر دوسش دارم كه خيلي سخته تمومش كنم🥺

مدل جنس آقایون به این شکل هستش که اگر احساس کنن رقیب دارن عصبی و پرخاشگر میشن و ممکنه اشتباهی ازشون ...

اره حرفتون كاملا درسته

بنظرتون الان بايد چكار كنم؟

خيلي دوسش دارم سخته برام تمومش كنم

اره گرفتم  شخصيت ايشون هم خيلي منطقي و واقع گرا و آرومه بعدم بهم گفت اينو بهت گفتم كه بعدا نگ ...

خب حالا چرا میخوای تموم کنی؟

اونم که دوست داره مشکل چیه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
اره گرفتم  شخصيت ايشون هم خيلي منطقي و واقع گرا و آرومه بعدم بهم گفت اينو بهت گفتم كه بعدا نگ ...

تمومش نکن عزیزم با توصیفاتت ازش ملومه ک چرا گفته بله بگی.... از. سر نخاستنش نبوده از رو عقلش بوده توام بچه بازیو بزار کنار و بمون تو رابطت

اره حرفتون كاملا درسته بنظرتون الان بايد چكار كنم؟ خيلي دوسش دارم سخته برام تمومش كنم

باید اول این رفتارتون رو تموم کنید و دیگه هیچوقت صحبتی تو این موضوع نداشته باشید

و تو مرحله بعد سعی کنید رابطه رو درست کنید با رفتار سنجیده و کاری کنید بفهمه که توجه شما فقط به اونه نه کسی دیگه

سعی کنید مدیریت کنید رابطتونو نه اینکه خرابش کنید

خب حالا چرا میخوای تموم کنی؟ اونم که دوست داره مشکل چیه

چون فكر ميكنم اگر دوسم داشت واقعا ميگفت من الان ميام خواستگاريت

نه اينكه بگه زمان بهم بده 

اخه منم سنم داره ميره بالا 😒