سلام البنه بعید میدونم کسی مشارکت کنه من همیشه نگران سلامتی وابتلا خودم اطرافیانم به بیماری صعب العلاجم چند شبی دخترم میگه تعریق شبانه دارم بنحوی که از خواب بیدار میشم ذهنم میره به جایی که نباید بره
اگر دکتر بری و بگن هیچ مشکلی نداری نگرانیت برطرف میشه یا دوباره فکر و خیال میکنی؟
اگر فکر و خیال زیاد در مورد این موضوع داری و در مورد ابتلا به بیماری و علائم اون مدام نگرانی حتما باید به روانپزشک و روانشناس مراجعه کنی .
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اگر با ازمایش و سونو هم خیالت راحت نشه اون موقع باید حتما پیگری بشه. گاهی خیالت ممکنه راحت بشه ولی دوباره نگران بیماری دیگه ای بشی یا یکسری علائم رو به بیماری دیگه ای نسبت بدی. اینم مشکل ساز هست.
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
از ترس که نگه ببماری اصلا نمیرم بیشتر روی بچه هام حساسم
این ترس شما روی بچه هاتون ممکنه اثر بذاره. نگرانی برای بچه ها خب طبیعی هست ولی نباید از حد بگذره و تنها دغدغه ی شما باشه.
اگر هم علائم یا مشکلی هست بهتر هست بپذیری و زودتر به پزشک مراجعه کنی. تعریق شبانه علامت چه بیماری صعب العلاجی میتونه باشه؟