2777
2789
عنوان

کمک😣😣

1442 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم اگه اطرافتون خیری میشناسید میشه بهم معرفیش کنید بخدا قسم حتی هزار تمن نداریم دوتا بچه دارم که حتی نتونستم امشب که عیده براشون برنج درست کنم چند ساله ازدواج کردم خداشاهده هنوز کابینت ندارم چند ساله برا خودم لباس نخریدم تو یه روستا زندگی میکنم ونمیشه برم سر کار شوهرم دیسک کمر گرفته وتصادف کرده کتفش شکسته حتی تو دیوار دنبال لباس رایگان میگردم ولی هیچ کس رایگان نمیده خداشاهده میخوام بمیرم چند وقته دخترم میگه لباس عروس میخوام وگریه میکنه ولی ندارم براش بخرم خداشاهده فقط با یارانمون زندگیم رو میچرخونم 😥😣 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

دارم منفجر میشم شوهرم خیلی غصه میخوره ولی کاری ازدستش بر نمیاد از برادرم قرض کردیم از پدر شوهرم قرض کردیم ولی دیگه روم نمیشه بریدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حد لباس میتونم کمک کنم عزیزم توانم اینقد هست  چرا از خیریه کمک نمیگیرید؟

هیچ جایی نمیشناسم اینجا اگه زن بره دنبال کارای خودش براش حرف درمیارن من ۲۰ سالمه ولی بجون بچه هام انگار  ۵۰ سالمه انقدر شکسته شدم😖

میتونی ادرس بدی لباسای نو نپوشیده دارم سایز بچه هارو بگو

خدا خیرتون بده بخدا سایزشونو نمیدونم ولی دخترم ۴ سالشه ولی ریزه پسرم یک سال نیمشه