آریستاسعادت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 523 عنوان چرا این پسره هی شمارمو حذف میکنه هی سیو میکنه 164 بازدید | 19 پست من دوسش دارم کراشمه اون قبلا منو دوست داشت نشد ک باهم باشیم الان ماهی ی بار سیو میکنه پاک میکنه بعد چن ساعت این کارش منو بهم میریزه تا چند وقت چرا این جوری میکنه 1403/01/22 | 02:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13575 از کجا میفهمی سیو میکنه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13575 شاید هنوز دوست داره و یواشکی چکت میکنه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آریستاسعادت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 523 از کجا میفهمی سیو میکنه سوال همیشگی برنامه ایکس پلاس دارم
آریستاسعادت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 523 مشکل روانی داره ناراحت نشو 🤦🏻♀️😂 نگو این جوری طفلکمو
آریستاسعادت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 523 شاید هنوز دوست داره و یواشکی چکت میکنه ماهی ی بار چک میکنه ؟ قلبم میاد تو دهنم هر سری میگم میاد جلو بعد،میبینم پاک کرده
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 سوال همیشگی برنامه ایکس پلاس دارم پاسخ همیشگی اون چیع😐😂 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
mahdi83yehhh عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 2723 نگو این جوری طفلکمو گفتم ناراحت نشو دیگه، چی بگم 🤦🏻♀️😁
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13575 سوال همیشگی برنامه ایکس پلاس دارم آها منم تلگرام پلاس دارم یه آدمک میفته کنارکسایی که سیوت دارن ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14641 سوال همیشگی برنامه ایکس پلاس دارم یا خدا ایکس پلاس چیه؟😑🤦🏻♀️ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 برا کدوم برنامه مجازیه وات اینستا روبیکا یا؟ وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 فهمیدم تلگرام که وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱