2777
2789

دایی مادر بزرگم پیر مردی بود گوشت منجمد میاورد و گوشت کشتارگاهم میاورد .به مشتری میگفت این گیشت خودمه گوشت منجمدم میگفت اونم گیشت دولته.....مردم ضرب المثالش کردن هرچیز خوب باشه حکات آقارضا از خودمه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
سه نفریم

میوه خیلی سخته ها 

سرزبون خرید ام  میخواد اون اولا ام باید ضرر بزنی تا راه میوفته

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه گفتن قصابی 🙄 من خودم در حال حاضر قصابی دارم اصن از کارش خوشم نمیاد همش باید دروغ بگی و ووووو... ...

😐😑

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
دایی مادر بزرگم پیر مردی بود گوشت منجمد میاورد و گوشت کشتارگاهم میاورد .به مشتری میگفت این گیشت خودم ...

ولی قصابی های الان نود درصد گوشت منجمد رو باز میکنن بجای گوشت تازه میفروشن

راز های قصابیه نباید گفت🙏😵‍💫

با صداقتم میشه کار کردا خدارو بیشتر خوش میاد🥲

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
با صداقتم میشه کار کردا خدارو بیشتر خوش میاد🥲

اتفاقا قصابی اصن صداقتی  توش نیس الان ۶ ساله قصابی دارم با هزار جور قصاب هم در ارتباطم با خانوادشون راست نیستن🙌

هر کاری باید خاک خوری شو بکنی🤦

ولی اومد نیومد داره ها ممکنه ببردت بالا یا خدایی نکرده کلا بشه ضرر و... 

ایشالا ک خیره براتون موفق باشید

اتفاقا قصابی اصن صداقتی  توش نیس الان ۶ ساله قصابی دارم با هزار جور قصاب هم در ارتباطم با خانوا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو اون قصابی باش که به مردم گوشت رایگان میداد همه اهل محل هوادارش بودن وقتی یه مردی مرد این دیگه گوشت رایگان نداشت بدد.گفتن چرا نمیدی گفت حاج قربون دیروز فوت کرد .تا دیروزا  اون حساب میکرد....

تو اون قصابی باش که به مردم گوشت رایگان میداد همه اهل محل هوادارش بودن وقتی یه مردی مرد این دیگه گوش ...

گوشت الان شده کیلویی ۷۰۰ تومن من سرمایه ام یه روز هم نمیشه به مردم گوشت رایگان داد🥲💔

گوشت الان شده کیلویی ۷۰۰ تومن من سرمایه ام یه روز هم نمیشه به مردم گوشت رایگان داد🥲💔

نه اون قصابه رعایت حال مردم  را میکرد و گوشتا به حساب اون باباهه درست تا آخر میداد وس وسه نمیشد ندد....

نه اون قصابه رعایت حال مردم  را میکرد و گوشتا به حساب اون باباهه درست تا آخر میداد وس وسه نمیشد ...

ولی من نمیتونم چون تو قصابی کار کردم که بجای چرخ‌کرده گوشت چرخ‌کرده سنگدان می‌دادیم بع مشتری