2777
2789

بچه ها من دوستم یه رل داره که جند ساله باهمن و رلش اصلا بچه نیست و عاشقانه دوسش داره یعنی همیشه من دیدم فوق العاده محبت کرده بهش و به شدت دنبال این بوده که باهاش ازدواج کنه ولی خانواده دختره به هر دلیلی راضی نیستن و به پسره سر کوفت زیادی زدن من با دوستم رلش چندین بار بیرون رفتم بسیار اقای محترمی یعنی اصلا نگاه بدی نداشته سه سالی هست که میشناسمش

خو چی پیام داد؟ 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد با دوستم ظاهرا به مشکل خوردن و مدام انگ این میزنه که دوستم بهش خیانت کرده و هیچ وقت این اقا پیج منو فالو نکرده تا اینکه چند روز پیش دیدم پیج من فالو کرده من اکسپت نکردم و به دوستم اطلاع دادم کفتم ازش با خبری یا کاتی با خودم گفتم شاید میخماد احوالش رو از من بپرسه  و دوستم گفت که ازهم خبر داریم و راستش من حس بدی گرفتم چون چطور توی این چند سال من فالو نکرده و دوستم گفت که اکسپت نکن و من پذیرفتم

چی گفته 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یاد خودم افتاد 

یادش بخیر رل قبلی من بعد آفلاین شدن من میرفته یا دوستم حرف میزده ، دوستم انقد کثیف و ه... بود که بهم نگفت 😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

من باز هم پیامش رو سین نزدم حالا نمیدونم سین کنم جواب بدم یا اصلا جواب ندم باز به دوستم بگم میگم شاید میخواد تلافی کنه از دوستم حرصش گرفته از این طرف میگم ادم خوبیه شاید خواسته ای داره میخواد من با دوستم در میان بزارم