2777
2789
عنوان

دعای عدلیه بخونید...اگه میخواین کسی ک پشت سرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم . وقتت بخیر. داخل یک تاپیکی دیدم که حس ششم هستید . میشه سوال من هم جواب بدید🙏😢 یک خواستگاری دارم که از طریق واسطه چند سری بیان کردن تا شماره بهشون دادیم. ولی هنوز زنگ نزدن . بنظرتون زنگ میزنن ؟ میشه حستون رو راجع بهش بگید . 

میشه بگید ازمون قبول میشم؟ ازدواجم کی هست 

کلا در مورد ایندم چی حس میکنید؟؟ لطفا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

استاتر سلام خوبی عزیزم 💖

لطفاً جوابمو بده 

من ارشد اون گرایش و دانشگاه مد نظرمو قبول میشم؟

توروخدا جواب بده دریغ نکن😭 واست ۱۰ تا آیت الکرسی میخونم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

سلام عزیزم داخل تاپیکی دیدم حس ششم هستید . ممنون میشم بهم جواب بدید. من خواستگاری دارم که چند سری از طریق واسطع اقدام کردن تا ما شماره دادیم . هنوز زنگ نزدن‌و یک ماه میگذرع.بنظرت زنگ میزنن و کی؟؟

سلام عزیزم . وقتت بخیر. داخل یک تاپیکی دیدم که حس ششم هستید . میشه سوال من هم جواب بدید🙏😢 یک خواست ...

بله بزودی تماس میگیرن ولی اقا پسر یکم تردید دارن اگه وصلت بگیره زندگی خوبی دارین

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
استاتر سلام خوبی عزیزم 💖 لطفاً جوابمو بده  من ارشد اون گرایش و دانشگاه مد نظرمو قبول میشم؟ ...

بله قبول میشین ممنونم

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...