2777
2789

چند وقتی هست که خیلی خوابای بد و پریوشن میبینم تحقیق کردم گفتن وقتی اینه روبه‌رو تخت خواب هست باعث دیدن خواب بد و استرس میشه و انرژی منفی منعکس میکنه 

و اینکه گفتن اینه در بین این دنیا و دنیای اجنه هست ،، شما چیزی میدونید؟؟؟؟

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماهه ک رو ب روی تختم ب فاصله نیم متر اینه اس پس چرا من نمیبینم😐

نمیدونم من اینجوری شنیدم خیلیا ام تایید کردن ار منبع معتبر هم میگم اینو

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
حتی گفته شده از کسی آینه نگیر،آینه دست دو آینه انرژی منفی زیاد داره

اره خیلی شنیدم حتی میگن چون اشپزخونه یکی از منفی ترین جاهای خونس تو اونم اینه نباید گذاشت یا روبه رو حموم دستشویی

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

آقاااااا چه ربطی داره! اتفاقا آینه روبروی تخت برای حال و حول خوبه🤣 اینجا بچه هست نمیشه زیاد توضیح بدم متاهلا متوجه میشن یه دوست داشتم مخصوص اینکار آینه خریده بود 😂 انرژی آینه هم خیلی خوبه آینه انعکاس انرژی خود شخصه اگه انرژیت منفیه انرژی منفی میگیری 

آقاااااا چه ربطی داره! اتفاقا آینه روبروی تخت برای حال و حول خوبه🤣 اینجا بچه هست نمیشه زیاد توضیح ب ...

اره اینم هست میدونی بستگی به اعتقاد و همینطور به قول تو بستگی به مود خود ادم داره هرچی انرژیت باشه همون بهت دوبرابر برمیگرده

به امید فردایی روشن 🌾🕊️