2777
2789
عنوان

ناخنامو ژلیش کنم یا کلا بکارم؟📸

208 بازدید | 13 پست

بنظرتون کاشت خز نشده؟؟

ژلیش رو ناخنای خودم بزنم بد میشه؟ البته تو این عکس سوهان کشی نکردم نامرتبن! لطف کنید بگید چه رنگی بزنم به دستام بیاد

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

مگه ناخن نچرال چشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژلیش برای یک باره وقتی مدام باشه و هربار ناخناتو بتراشن بعد از یه مدت ناخنات پوست پیاز میشن.  , کاور کن من می‌خوام کاور کنم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هیچ کدام ناخن طبیعی خوده آدم هم سالم تره هم باکلاس تر

عکسو دیدی؟ زشت نیستن؟؟ البته من اصلا سوهان کشی بلد نیستم😐 

ژلیش برای یک باره وقتی مدام باشه و هربار ناخناتو بتراشن بعد از یه مدت ناخنات پوست پیاز میشن.  , ...

وای نه نمیخوام شکننده بشن اخه خیلی محکمن

کاور خوبه؟؟ راستش فقط یکبار کاشتم که احساس سنگینی شدید ریموو کردم

عکسو دیدی؟ زشت نیستن؟؟ البته من اصلا سوهان کشی بلد نیستم😐 

این اگه ناخن خودته عالیه. 

عزیزم در ضمت حواست به غسل های واجبت هم باشه. دو روز دنیا ارزش نداره ادم بخواد آخرتش رو بسوزونه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اتفاقاً میخواستم بگم ماشاالله ناخنات چقدر قشنگن 😐🤝

عزیزم😂😂اینقدر ناخن کاشت مرتب دیدم که حس کردم ناخنام کج و کوله ان😂

راستی چه رنگ لاکی بزنم به دستم بیاد؟؟

این اگه ناخن خودته عالیه.  عزیزم در ضمت حواست به غسل های واجبت هم باشه. دو روز دنیا ارزش نداره ...

ناخن خودمه عزیزم

الان که خودم لاک میزنم قبل حموم پاک میکنم غسل میکنم ولی درسته دیگه با کاشت نمیشه

ناخن خودمه عزیزم الان که خودم لاک میزنم قبل حموم پاک میکنم غسل میکنم ولی درسته دیگه با کاشت نمیشه

من گاهی وقتا که پری میشم لاک میزنم بعد پاک میکنم برم حموم وای انقدر حساس میشم که وای یه ذره مونده یه کوچولو اکلیلش مونده صدبار چک میکنم هربار میرم حموم غسل میکنم حس میکنم غسلم خراب شده😐

درک نمیکنم یه عده این همه به این مسئله بی توجهن. 

حالا جنبه ی زیبایی که داره و واجبه از نامحرم پوشانده بشه هم بماند

من گاهی وقتا که پری میشم لاک میزنم بعد پاک میکنم برم حموم وای انقدر حساس میشم که وای یه ذره مونده یه ...

من وسواس ندارم دیگه اگر اندازه سر سوزن بخوام توجه کنم که نابود میشم

والا به خودمونم نرسیم اقایون خوششون نمیاد بالاخره باید جلو چشم شوهر هم مرتب و شیک باشیم چه کنیم

من وسواس ندارم دیگه اگر اندازه سر سوزن بخوام توجه کنم که نابود میشم والا به خودمونم نرسیم اقایون خو ...

اره برای شوهر ولی نه بیرون خونه