دکتر_سیراب_شیردون مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 عنوان اگر کسی یک راه بگه باغم یک هفته ای بفروشم ۳۰ میلیون بهش میدم ! | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست باغم سر معامله بهم میخوره 1403/01/22 | 01:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 اینی که گفتی یه جور توهین به شعور مخاطبه چون خودتم میدونی اینکارو نمیکنی ولی برای ثوابش بهت میگم دعا ... عزیزم این راه شما رو ده میلیون نفر توی نی نیرسایت گفتن من انجام دادم نشده به شعور کسی توهین نکردم شاید یکی راهکاری بدونه
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 4206 چکار کنم بفروشم یک هفته ای وضو بگیر چهار گوشه خونت نمک بریز هر گوشه ای ک ریختی یه دونه از سوره های ۴قل رو بخون اسفند دود کن ی کم توش نمک بریزی استخاره هم باز کندر ضمن سنجاق قفلی بسته هم تو خونت نباشهدر نهایت از امام زمان کمک بگیر انشاالله گره از کارت باز میشه 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 سوره واقعه رو چن تا آیه شو بنویس اگ همشو بنویسی ک چه بهتر بزار داخل باغت تا سر چهلم بفروش میره. اما ... بادخودکار بنویسم ؟؟تو تست کردی شده؟
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 3996 بادخودکار بنویسم ؟؟ تو تست کردی شده؟ با مداد بنویس وضو بگیر و اولش بسم الله هم بنویس. ب چن نفر توسعه کردم گرفت دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 وضو بگیر چهار گوشه خونت نمک بریز هر گوشه ای ک ریختی یه دونه از سوره های ۴قل رو بخون اسفند دود کن ی ک ... سنجاق قفلی بسته از کجا بدونم هس یا نیس؟میخام باغ بفروشم ا نه خونمو
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 با مداد بنویس وضو بگیر و اولش بسم الله هم بنویس. ب چن نفر توسعه کردم گرفت باشه مینویسم امشب و فردا میبرم میزارم تا اردیبهشت بفروشم سی میلیون بهت میدم ؟
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1586 وضو بگیر چهار گوشه خونت نمک بریز هر گوشه ای ک ریختی یه دونه از سوره های ۴قل رو بخون اسفند دود کن ی ک ... چقدر راه کارات جالب بود اون سنجاقو نشنیده بودم منم سنجاق دارم باید باز کنم همشونو؟ یعنی گره تو کار میندازه؟
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 4206 سنجاق قفلی بسته از کجا بدونم هس یا نیس؟ میخام باغ بفروشم ا نه خونمو شما تو خونت نمیدونی سنجاق قفلی داری یا ناگر کشویی چیزی هست ک توش از این چیزا داری نگاه کن بسته نباشهبعد اگر شما طلسم شده باشی فرقی نمیکنه تو خونه باشه یا باغ بلخره داری تو خونت زندگی میکنی دیگه 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 4206 چقدر راه کارات جالب بود اون سنجاقو نشنیده بودم منم سنجاق دارم باید باز کنم همشونو؟ یعنی گره تو کار م ... بسته نباشه بهتره دیگه 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴
tacher عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 531 یه کد میگم بهت ۷ بار تکرار کن به یه کاسه آب و بریز جلو در باغت و روزی هم ۷ بار تکرار کن ،رقم به رقم از چپ بخون۶۶۴۸۳۱۴۴۴ شش شش چهار هشت ....فوری فروش میرهامتحان کردم خودم
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 یه کد میگم بهت ۷ بار تکرار کن به یه کاسه آب و بریز جلو در باغت و روزی هم ۷ بار تکرار کن ،رقم ب ... ۷ کاسه آب هفت روز ۷ بار بخونم بریزم تو باغ؟؟؟باغ دوره نمیتونم ۷ روز برم
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 ۷ کاسه آب هفت روز ۷ بار بخونم بریزم تو باغ؟؟؟ باغ دوره نمیتونم ۷ روز برم ۷ بارم جدا بگم ؟ میشه ۱۴ بار در روز
tacher عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 531 ۷ کاسه آب هفت روز ۷ بار بخونم بریزم تو باغ؟؟؟ باغ دوره نمیتونم ۷ روز برم نه همون یبار کاسه آب بریزی کافیهولی تو خونه که هستیهر روز ،۷ بار رو بخون
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 نه همون یبار کاسه آب بریزی کافیه ولی تو خونه که هستی هر روز ،۷ بار رو بخون ی کاسه آب ۷ بار میخونم میریزم تو باغ روزی ام ۷ بار داخل خونه تکرار میکنم درسته؟
reyhiii عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 4206 ۷ کاسه آب هفت روز ۷ بار بخونم بریزم تو باغ؟؟؟ باغ دوره نمیتونم ۷ روز برم ای بابا شما هم ک هرچی بهت میگن ی چی میگی😅میگیم تو خونت اینکارارو بکن میگی میخوام باغمو بفروشم ن خونمومیگیم برو تو باغ اینکارارو بکن میگی دوره 🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴