2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم یه بچه بی ادب و پرو رو داره😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 18 پست

نصیحت و بزارین کنار لطفا ..واقعا بعضی از بچه ها رو مخ هستن به سن و سال هم نیست.. بعضی موقع ها میبینی بچه ۴ساله من درکش بهتر از یه بچه ۸..۹سال هست ..اینا رو دیدم واقعا تو خانواده و البته به تربیت خونوادگی اون بچه هم ربط داره 

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
دعوا ک نه ولی خیلی کتک میخوره

همون متاسفانه عقده ای شده واصلا دست بچه نیست حتی فکرمیکنه یه چیز عادیه این رفتارش

باهاش مهربون باش گناه داره طفلکی

مام داریم ازین بچه ها تازه بزرگتره شد همه رو میزد حتی بزرگارو باوسایل خطرناک پرت می‌کرد سمت بقیه دونفرم زخمی کرده

همشم ازنااگاهی وتربیت نادرست خانواده هاست

واقعا اگه توانایی وتحمل ندارین بچه نیارین چرااون طفلی هارو عذاب میدین خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت و بزارین کنار لطفا ..واقعا بعضی از بچه ها رو مخ هستن به سن و سال هم نیست.. بعضی موقع ها میبینی ...

اره دیگ نمیگن تموم سرنوشت و رفتار یه ادم از بچگی که معصومیت ازش میباره شکل میگیرع

همون متاسفانه عقده ای شده واصلا دست بچه نیست حتی فکرمیکنه یه چیز عادیه این رفتارش باهاش مهربون باش ...

کتک خوردنش ب کنار یه بچه دیگ ام دارن یه سالشه ب اونم خیلی حسودی میکنه و روش تاثیر گذاشته