2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود خودمو پیر کردم و دارم میکنم با افکار مسخره:)

خیلی زوددد

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

از شما انتظار نداشتم امام حسین که کمکم نکنی ...

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
به نامردی نامردان قسم خوردم که نامردی کنم درحق نامردان

فک میکنی میتونی که مثل خودشون باشی

ولی 

در نهایت نمیتونی

باید از کنارشون رد شی فقط و یه لبخند کج بزنی بهشون😏

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

فک میکردم خیلی مردی ولی نامردترازتو توی زندگیم ندیده بودم..زندگی منو به بازی گرفتی ومنوخوردم کردی جلوهمه...پست تروکثیف ترازتو توزندگیم کسی روندیده بودم...کاری که بازندگی من کردی روهیییییچ وقت یادم نمیره ونمیبخشمت....زیادترازلیاقت وحدت روت حساب بازکرده بودم...امیدوارم یکی دقیقامثل خودت سرراهت قراربگیره وکاری که بامن کردی روباهات بکنه...

جالبه که خودشم خیلی به کارمااعتقادداره ولی فک میکنه واسه بقیه ست فقط😏😏

درک میکنم

اگر کتاب روانشناسی تاریک رو بخونی متوجه میشی نود درصد معشوق های ظالم محض سرگرمی روان دیگران رو به بازی میگیرن!