2777
2789
عنوان

خانما دلم میخاد ب شوهرم بگم برگرده

1106 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی شیطونی میکنند

عصبیم میکنند

دختر بزرگم همش میگه تو بدی ک بابام میره با زنای دیگه

دختر کوچیکم بخاطر دعوا استرسی شده

وسطی ک اصن براش مهم نیست 

منم ادمم

دلم میخاد ی شب تا 12بشینم فیلم نگاه کنم استراحت کنم

اما همش کار کار کار

شوهرمم ک خودشو راحت کرده

ی ماهیانه میده میره 

بهش گفتم باید دوتا از دخترا ببری من نمیتونم دیگه 

گفت من میخا زن بگیرم حوصله تو و بچه هارو ندارم

چیکنم

فکر میکنه جوون 18سالس

50سالشه اما خوش قدو بالاست و خوشتیپه

منم اینقدر آبروریزی کردم میگن تو زندگی من مقصرم

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

مگه نمیگی خیلی زنی و هنرمندی خوب برش گردون، حتما میتونی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مگه نمیگی خیلی زنی و هنرمندی خوب برش گردون، حتما میتونی 

خب میدونی اون اصن ازمن خوشش نیومد

اون نامزد دوستم بود و جدا شدن

بعد آمد بامن

بعد اوایل خوب بودیم 

اما بعد تولد بچه دوم گفت خوشم ازت نمیاد

من اگه جدا شم باز میتونم شوهر کنم اما اعصاب ندارم

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

خیلی وقته که تاپیکهات را پیگیری میکنم و اتفاقا فکر میکنم آدم شفافی هستی و دوز و کلک توی کارت نیست و صداقت داری .

متوجه شدم که زن زندگی هستی و خانوم و اتفاقا فکر میکنم که زیبا هم باشی البته که هیچ وقت عکسی ازت ندیدم .

دختر بزرگت اگه همچین حرفی میزنه به دل نگیر که بچه های این دوره و زمانه با خودمون خیلی فرق دارند ماشاالله خوب بلدند آدم را تیکه بارون کنند . هیچ زنی هم بنای ناسازگاری الکی نمیگذاره شوهرت که انگار از اول و از همون نامزدی با دوستت هم هول بوده . اگر خوب بود و مرد زندگی بود نامزدی با دوستت را بهم نمیزد . فکر نکن حالا بقیه زنها همه اش در حال استراحت هستند . همه مون مشغول دوندگی و کار هستیم . عزیزم در نهایت اگر میخواهی آشتی کنی خب باید دست به کار بشی . مثلا کاش برای عید که مادرشوهرت دعوتتون کرده بود یا اومده بود خونه تون همون موقع یک جور عنوان میکردی یا وقتی براتون پیتزا گرفته بود بساط آشتی را با کمک دخترهات برپا میکردی . حالا بازم شوهرت میاد که سر بزنه دیگه کشدار نکن ماجرا را . من که خودم چندین بار استنباط کردم شوهرت پشیمون شده و شما کوتاه نیومدی . شما این همه برای ما نمک می‌ریزی میخواهی بری ایرلند جنوبی و مارا میخندونی یک کمی هم از این شیرین بازیها برای شوهرت در بیار بگذار برگرده پیشت حجم مسئولیتهات کمتر بشه .

کلا شما زن باهوشی هستی و رک .

من کاملا درک میکنم که شما از چه جنس زنانی هستی از سلیقه و کلام و رفتارت مشخصه . راستش را بخواهی آدم هر چی باهوشتر باشه زندگی براش سخت تر میشه .