2777
2789
عنوان

متاهل ها بهتر دخالت نکنن

691 بازدید | 25 پست

متاهل ها بهتره تو زندگی خانواده دخالت نکنن تا وقتی یکی از نزدیکانم تویه قضیه ای دخالت کرد باعث فتن بین منو یکی شد الان بین ما اختلاف افتاده وقتی دور میشن متاهل میشن خیلی چیزا یادشون میره بهتر پس نظری هم ندن 

...

چه ربطی به متاهل هاداشت

شایدمنظورت متعهدهاست🙄🙄🤔🤔

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به متاهل هاداشت شایدمنظورت متعهدهاست🙄🙄🤔🤔

فکر کنم منظورش خواهر و برادر متاهلش بود که دخالت کردن تو مسئله خانوادگی 

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑
نه متاهل ها توی زندگی خواهر ی مجرد نظرندن

آها

اوکی

کلابعضیافضولی نکنندانگارتب میکنند

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دقیقا آخه به اونا چه من مانتوم چه قیمتیه ؟ میخواستی وقتی خونه بابات بودی خرج کنی ای بابا 

دقیقا  توی خواستگارم نظر میدن یکی نیست بگه خواهرشوهراتون هم که دخالت می کنن پس حق دارن

...

ب نظر من حق دارن نظر بدن  مگه بچه اون خانواده نیستن !

تو چیزی که بهشون مربوط نیست حق نظر دادن ندارن دیگه زندگی اونا جداست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا