2777
2789

من چون مادر پدرم جدا شدن و با خانواده بابام کلا قطع رابطه ایم خیلی ساله و کلا بابامم خیلی ساله ندیدم فقط تلفنی حرف زدم باهاش این مدت . نمیخوام جشن عروسی بگیرم چون حس میکنم آبروم بخاطر خانواده آشفته ای که دارم پیش فامیلای شوهرم میره تازه مادرمم بعد جدا شدنش مشکلات روانی پیدا کرد و از وقتی طلاق گرفت با من و خواهرم خیلی بد بود هر روز دعوا و کتک داریم توی خونمون و فضای خونمون خیلی سمیه و یه جورایی اصلا ازدواج رو برای رها شدن از فضای خونه انتخاب کردم وگرنه اگه خونمون ارامش داشت و خانواده سالمی داشتم فعلا نمی‌خواستم ازدواج کنم برا همین میخوام به نامزدم بگم عروسی نگیریم 

بنظرتون با این شرایط من کار درسته اینکه جشن نگیرم؟ یا پشیمون میشم؟ کیا جشن نگرفتن علتش چی بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیخواست 

عروسی دوس نداشتم 

از فامیل بازی هم خوشم نمیاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین منم تقریبا شرایطم مثل تو بود یکم بهتر عروسی نگرفتم به شوهرم گفتم بریم سفر ... رفتیم دبی

عروسی میگیری بهت خوش بگذره ن اینک استرس داشته باشی تازه همونایی که شرایطشون هم خوبه عروسی هاشون پر حاشیه اس چ برسه به ماها

من شوهرمم وضع مالیش خوب بود

ببین منم تقریبا شرایطم مثل تو بود یکم بهتر عروسی نگرفتم به شوهرم گفتم بریم سفر ... رفتیم دبی عروسی ...

دقیقا درسته واقعا جشن گرفتن خیلی گرفتاری داره بهترین حالت هم باشه باز حرف پشت آدم هست چه برسه من که خانواده ام حاشیه زیاد دارن 

دقیقا سفر هم خیلی بهتره تا عروسی