2821
2789
عنوان

پشم زدایی

246 بازدید | 9 پست

یه روش روسی هست برای از بین بردن موهای زائد که با خاکستر پوست چوبی گردو انجام میدن، کسی تاحالا انجام داده یا نتیجه گرفته ، روش های خونگی دیگه چی به غیر از روغن رازیانه. لیزر و الکرولز هم نگید که هیچ تاثیری نداشت انواع دستگاه ها رو هم امتحان کردم مشکل هرمونی و پلی کیست هم ندارم 

نوره عطاری نه بسته بندی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامان‌بزرگم میگفت البته عمم اینا میگفتن اون موقع با خاکستر زدم ولی نمیدونم چطور الان پاهاشون ی دونه ...

فک کنم آدم سنش میره بالا کمتر میشن موها... مامان بزرگ منم بدنش مثل اینه بود

مامان‌بزرگم میگفت البته عمم اینا میگفتن اون موقع با خاکستر زدم ولی نمیدونم چطور الان پاهاشون ی دونه ...

منم شنیدم نمیدونم چطور استفاده میکنن ولی این روش روسی تو سایتهاشون نوشته بود با پوست گردو از لیزر قوی تر عمل میکنه 

نوره اصل چند ساله استفاده میکنم برای بدنم دائمی نیست و اینکه نمیشه برای صورت استفاده کرد 

کم میکنه ولی قطع نمیکنه. اصلا نباید یه کاری کرد کلا در نیاد. مو سودای بدن رو دفع میکنه بمونه توی بدن خوب نیست

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
کم میکنه ولی قطع نمیکنه. اصلا نباید یه کاری کرد کلا در نیاد. مو سودای بدن رو دفع میکنه بمونه توی بدن ...

نه آخه من برای صورتم میخوام و اصلا نمیتونم نوره برای صورت استفاده کنم پوستم به شدت حساسه