_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 عنوان جواب اصلی آمینوسنتز 351 بازدید | 14 پست کسی بلده راهنمایی کنه. خوبه جواب یا نه؟ چون چندروز تعطیله. هفته ی بعد ببرم دکتر نشون بدم. و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم** 1403/01/21 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
rozoriginal عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 50 سلام عزیزم جواب آزمایشتون خوب بود سالمه بچه؟ من جواب اولیه آمینو رو بهم تلفتی گفتم امروز خوب بوده مونده جواب کتبی بنظرتون جواب دوم هم خوبه با توجه به تجربه شما؟
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3785 بله تبریک میگم پسرتون سالمه خداروشکر یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13394 سلام عزیزم جواب آزمایشتون خوب بود سالمه بچه؟ من جواب اولیه آمینو رو بهم تلفتی گفتم امروز خوب بوده مو ... مال هفت ماه قبله تاپیک😤 علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13394 بله تبریک میگم پسرتون سالمه خداروشکر مال هفت ماه قبله علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3785 مال هفت ماه قبله خخخخخ ماکه تبریک گفتیم یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13394 خخخخخ ماکه تبریک گفتیم انشاءالله پسرش الان بغلشه علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
rozoriginal عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 50 مال هفت ماه قبله تاپیک😤 بله خودم متوجه ام چون از اون تاریخ به بعد تاپیک نزدن خواستم ازشون بپرسم😒
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13394 بله خودم متوجه ام چون از اون تاریخ به بعد تاپیک نزدن خواستم ازشون بپرسم😒 منم امینوسنتز دادم البته هنوز اوایل ماه شش هستم بااینکه ریسک سندرم داونم بالا وهای ریسک ویک به هشت بود جوابم خوب اومداگرجوابوبهتون گفتند چرا دیگه استرس دارید؟ علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
rozoriginal عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 50 منم امینوسنتز دادم البته هنوز اوایل ماه شش هستم بااینکه ریسک سندرم داونم بالا وهای ریسک ویک به هشت ب ... بله اخه گفتن که این ۷۰ درصده جواب ۳۰ درصد بقیه اش که جواب کتبیه دوهفته بعد میاد
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13394 بله اخه گفتن که این ۷۰ درصده جواب ۳۰ درصد بقیه اش که جواب کتبیه دوهفته بعد میاد نودونه درصد سالمن شما که نسبت به من ریسکتم کمتربوده الان خیلی امینوسنتزباب شده اکثراهم سن بالا عاملشه مال من علاوه برسن ریسک دیگه هم داشتم یک چیز هم توخونم کم یازیادبود که ریسکمو بالا برده بود اما سالم بودالکی به خودت استرس نده علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
rozoriginal عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 50 نودونه درصد سالمن شما که نسبت به من ریسکتم کمتربوده الان خیلی امینوسنتزباب شده اکثراهم سن بالا عاملش ... خیلی ممنونم
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 سلام عزیزم جواب آزمایشتون خوب بود سالمه بچه؟ من جواب اولیه آمینو رو بهم تلفتی گفتم امروز خوب بوده مو ... سلام. بله خوب بود. معمولا اولیه خوب باشه. بعدی هم خوبه و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 بله تبریک میگم پسرتون سالمه خداروشکر ممنون گلم🌹 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**