2777
2789
عنوان

تولد🎂

56 بازدید | 10 پست

امشب تولدمه...

من کلا ۵ ساله که هیچ تولدی برام نگرقتن😂

خب دیگه آدم بزرگ میشه ، پر مشغله میشه..

دغدغه هاش زیاد میشن...

امشب میرم تو ۱۸ سال :)

به سن قانونی میرسم به امید خدا😅😃😎

امشب گفتم بزار جمع کنم خودم برم یه چی سرهم کنم یه تولد بگیرم...

ظهر رفتم کیک فروشیکیک بگیرم که کیکاش خیلی بزرگ بودن...

خلاصه رفتم دوتا از این کیک کرد کوچیکا از سوپری خریدم و با خامه و از این چینگول بینگولیا تزئینش کردم... یه شمع کوچولوام گذاشتم روش.

ولی یکی حالمو بجور گرفت... :) ☺

بگذریم کی...

دیگه حقیقتش اون ذوقرو ندارم...

البته خیلی سعی کردم قوی باشم که هستم ، مثلا گفتم خب یه کیک کوچولو درست میکنم خودم برای خودم تولد میگیرم (مامان بابام دارن جدا میشن... 

ازشون توقع ندارم برام تولد بگیرن.)

ولی خب دیگه...

راستی یه درس گرفتم ، اینکه هیچوقت زندگی اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره.

من همیشه فکر میکردم ۱۸ سالم بشه وای چه خوب میشه و کلی تو ذهنم برا خودم یه تولد با شکوه تصور میکردم و واقعا باور داشتما...

ولی خب زندگی پستی بلندی داره اما خدا بزرگ تر از این حرفاست😉🤗😄😃

G > 🔺🔻

21 . 1 . 1403

سلام چقدر حس خوبی از مستقل بودنتون گرفتم،

من روز های تولدم گریه میکنم😅

نمیدونم چرا،

شاید چون فکر میکنم اونطور که باید از زمانم استفاده نکردم یا ...

اینکه شما انقدر قوی اید فوق العاده است

ی تبریک از ی دوست:

تولدتون مبارک بانوی زیبا و خوش ذوق🥰

امیدوارم سال بعد،تو شرایطی که تو رویاهاتون هست تولد بگیرید و از امروز برای یک سال بعد چنین روزی تلاش کنید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک انشاالله خوشبخت وموفق باشی،همسن دخترم هستی،اشکالی نداره زندگی همیشه یه جور نیست،بالا پایین داره،مهم اینه که تو قوی تر از قبل ادامه بدی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام چقدر حس خوبی از مستقل بودنتون گرفتم، من روز های تولدم گریه میکنم😅 نمیدونم چرا، شاید چون فکر ...

واقعا ممنونم😁😃

خیلی پیامتون حس خوبی بهم داد ، مچکرم :)))

ایشالا شماهم دلتون همیشه شاد باشه ، لبتون خندون باشه. (خنده های از ته دل)

و دختری موفق باشین💚

مثل مامانبزرگا شدم یهو😂😂

واقعا ممنونم😁😃 خیلی پیامتون حس خوبی بهم داد ، مچکرم :))) ایشالا شماهم دلتون همیشه شاد باشه ، لبت ...

زنده باشید🤍🌱

منی که با شنیدن حرفای مامان بزرگا ذوق میکنم😁

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
تولدت مبارک انشاالله خوشبخت وموفق باشی،همسن دخترم هستی،اشکالی نداره زندگی همیشه یه جور نیست،بالا پای ...

ممنونم ، مچکرم.

ایشالا خدا دخترتونو با سلامتی براتون حفظ کنه.

سایه شماهم به امید خدا سلامت بالای سرشون باشه.💚🌻

بله زندگیه ... پر از پستی بلندی.