2777
2789

یه سوال میپرسیم کسی جواب نمیده کافیه کلمه خیانت و عکس رو بنویسم تو تاپیک همه میریزن😂

واقعا چرا؟ 😐

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون موضوعی ک جذاب باشه همه میرن توش

من عاشق تاپیکای حجابم😂😂ضایع کردن استدلال های آبکی کسایی ک مخالف حجابن خیلی حس خوبی بهم میده

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
چون موضوعی ک جذاب باشه همه میرن توش من عاشق تاپیکای حجابم😂😂

خیانت جذابه؟؟؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

مردم عاشق بدبختی هستن!!!

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چون موضوعی ک جذاب باشه همه میرن توش من عاشق تاپیکای حجابم😂😂ضایع کردن استدلال های آبکی کسایی ک مخا ...

استدلال آبکی؟؟؟ چه خودش و دست بالا گرفته ، اوکی دانشمند پس برو همونجا نیا همچین تاپیکی 

حالم بهم میخوره دیگه  ترجیح میدم نرم

منم بخدا ، همه اشونم یه جوریه 

میگی طلاق بگیر میگه عاشقشم 🫤🫤

استدلال آبکی؟؟؟ چه خودش و دست بالا گرفته ، اوکی دانشمند پس برو همونجا نیا همچین تاپیکی 

آره آبکین همشون

هیچ منطقی جز هواپرستی پشت حرفاشون نیست

نی نی سایتو که نخریدی 

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
آره آبکین همشون هیچ منطقی جز هواپرستی پشت حرفاشون نیست نی نی سایتو که نخریدی 

انسان آزاد بدنیا اومده ، کسی حق نداره در مورد پوشش و دینش نظر و غلط اضافی بخوره با تشکر ☺️🙌