2777
2789
عنوان

چرا الان انقدر از بچه ی پسر بد میگن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
فقط  میدونم دختر  واقعا از ته دل  به پدرو مادر خدمت میکنه . پسر بعد ازدواج  شان ...

اره میدونم کاملا قبول دارم

ولی شما تا حالا دختر بد ندیدی؟؟ 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط  میدونم دختر  واقعا از ته دل  به پدرو مادر خدمت میکنه . پسر بعد ازدواج  شان ...

دقیقا تو فامیل خودم و شوهرم و دوستام هر پسری ازدواج کرده خانواده اش رو ول کرده مگه اینکه عروس خیلی خوب بوده و خود عروس دلسوز بوده برای همین همه دیگه از پسر فراری شدن

ن بابا من دختر بعد ازدواج افتادم راه دور. اصلا نیستم کنارشون

به هر حال دلسوزتری . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دقیقا دختر بچه های جدیدو اصلا خوشم نمیاد 

الان حرف شما هم چرته کاملا

مثلا اومدی بگی فرقی نداره؟ ولی الان همه دخترارو خراب میکنن و میگن نه بابا اتفاقا وابستگی پسر به مادر بیشتره 

فرق شمایی که تاپیک زدی با اونایی که این حرفارو گفتن چیه دقیقا؟؟؟؟

الان حرف شما هم چرته کاملا مثلا اومدی بگی فرقی نداره؟ ولی الان همه دخترارو خراب میکنن و میگن نه باب ...

بچه بچس چه فرقی داره

دختر بچه های الانم نگاه کن ببین مگه خوبن اون یه دوره ایی بود بچه ها چه پسر چه دختر خوب بودن

جدیدا هرکی میگه دختر دارم ی پسر میخام میگن دنبال وارث برا شوهرتی یا تاج و تخت شوهرت بی وارث میمونه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
بچه بچس چه فرقی داره دختر بچه های الانم نگاه کن ببین مگه خوبن اون یه دوره ایی بود بچه ها چه پسر چه ...

همین دیگه جنسیت بچ نباید برای مادر فرقی داشته باشه ولی این تاپیک کاملا برعکسه 

دختر بچه های الان و دختر بچه های قدیم نداریم .همه چی به تربیت خانواده بستگی داره .

همین دیگه جنسیت بچ نباید برای مادر فرقی داشته باشه ولی این تاپیک کاملا برعکسه  دختر بچه های ال ...

تربیت خانواده اولین چیزه

بعد میره جامعه 

رفیقا

گوشی اینستا

تقلیداز لباس پوشیدن رفیق بیرون رفتن

پنجاه درصد اینا تاثیر میزارن رو فکر بچه 

چه بخای چه نخای بچه های این دور زمونه فرق کردن میزان صمیمیت شون با خانواده کم شده 

تربیت خانواده اولین چیزه بعد میره جامعه  رفیقا گوشی اینستا تقلیداز لباس پوشیدن رفیق بیرون ر ...

کم شده چون برای دهه های مختلفن از هر لحاظ با هم تفاوت دادن،  تربیت اگه از پایه درست باشه بچه خودشو گم نمیکنه وقتی که وارد جامعه بشه یا گوشی داشته باشه ،میدونه چه دوستایی رو باید انتخاب کنه با کیا بگرده