2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات کنکوری ها🌻

389 بازدید | 18 پست

سلام،دانشجو پزشکی نیستم اما با ازمون و خطا اطلاعات زیادی در زمینه مشاوره دارم

میتونید سوالاتتون رو بپرسید(رشته تجربی)

اگر به مسئله ای تسلط نداشته باشم از مشاورم میپرسم براتون و بعد پاسخ میدم🌱

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من رشته ام تجربیه.میشه اگر میدونید بگید که با چه رتبه و معدلی میشه رفت روانشناسی ازاد خون ...

سلام راجع به انتخاب رشته اطلاع ندارم،

میپرسم بهتون اطلاع میدم🌱

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
سلام عزیزم خسته نباشی من مشکلم اینه که درسایی که خوندم رو پس فرداش یادم تسیت مخصوصا زیست عدم تمر ...

سلام ممنونم،شما هم خسته نباشید🌸

مرور هاتون به چه صورت هست؟

سعی کنیدتست های غلط نزده ی هر سه درس به جز زیست رو فردا که شروع میکنید قبل از برنامتون دوباره حل کنید

اما خب این کار ی مقدار سخت هست پیوسته انجام دادنش

اگر نتونستید اینکار رو کنید:

*برای زیست هر روز حتما متن کتاب و شکل ها مرور بشه

برای مثال امروز فصل ۱ زیست دوازدهم گفتار ۱ رو خوندیم و تست زدیم

فردا نکاتی که یادداشت کردیم رو مرور میکنیم+متن کتاب و شکل ها

وقتی گفتار ۲ و ۳ رو هم به همین شکل بررسی کردیم کل فصل و متن و نکات رو مرور میکنیم و ازمون میزنیم

*برای ریاضی و فیزیک خلاصه نویسی داشته باشید از تیپ تست ها و فرمول ها

اون ها رو مرور کنید+تست های نشان دار

برای شیمی متن کتاب رو برای مفاهیم مرور کنید و تست های نشان دار مسائل

اگر به این روش عادت نکردید میتونید با ازمون بازیابی کنید

یعنی ازمون بزنید و بعد برگردید و مباحثی که فراموش کردید مرور کنید تا زمان کمتری ببره

موفق باشید🌱

سلام گلم 

من میخواستم ببینم برای نهایی چیکار کنم که خیلیییی عالی بدم ؟ 

اگه تست کار نکرده باشم ... ولی کتابو قووورت داده باشم چ کارایی نیازه ., تست بزنم ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
سلام گلم  من میخواستم ببینم برای نهایی چیکار کنم که خیلیییی عالی بدم ؟  اگه تست کار نکرد ...

سلام،روز بخیر

اگر کنکور مد نظرتون نیست،

کتاب درسی و ی منبع مناسب کفایت میکنه.

روش مطالعه هر درس رو کامل مینویسم براتون.

چطوری از الان درسا رو تقسیم کنم که تا نهایی برسونم 

تا الانم فقط شیمی رو خوندم

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
سلام،روز بخیر اگر کنکور مد نظرتون نیست، کتاب درسی و ی منبع مناسب کفایت میکنه. روش مطالعه هر درس ر ...

ممنون میشم 

کنکور مهم نیست ولی معدل کلم بالا میخام باشه 

دهم و یازدهم ۱۹.۸۰و۱۹.۹۰ شدم 

دوازدهم ترم یک ۱۹.۸۹ 

معدل کل مهمه برام 

کتابها چند بار خوندم 

منبع چی بگیرم ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

زیست:قسمت هایی مثل ژنتیک و فصول اول دوازدهم اگر تدریس بشه بهتون بهتره تا اینکه خودتون بخونید.

تدریس ی استاد رو ببینید(من کلاس استاد عظیمی رو استفاده کردم از اول)جزوه رو بررسی کنید

بعد برید سراغ متن کتاب

کامل مفهومی بخونیدش و بعد سوالات نهایی سال های قبل رو براش حل کنید

مثلا فرمول بیست خوبه.

سوالاتی که فراموش کردید متن رو براش،یا نتونستید حل کنید و یا غلط زدید رو با مارکر علامت بزنید.

مثلا گفتار ۱ رو حل میکنیم سوالاشو،بعد از تماشای تدریس بخش بعدی،اول غلط نزده های گفتار ۱ رو حل میکنیم و مرورش میکنیم

برای زیست مرور خیلی خیلی مهمه

این کار رو برای کل کتاب انجام بدید

اگر نکته ای اضافه بر متن مثلا از اشکال از سوال فهمیدید گوشه ی کتاب که سفیده،برای همون صفحه یادداشت کنید

زیست:قسمت هایی مثل ژنتیک و فصول اول دوازدهم اگر تدریس بشه بهتون بهتره تا اینکه خودتون بخونید. تدریس ...

برای شیمی دو بخش مسائل و مفاهیم_حفظیات در نظر بگیرید

تمرین های دوره ای و خودارزیابی ها بسیار مهم هستند.

حتما چند دور کتاب رو حل کنید و حفظیات رو مرور کنید

نهایی های سال های قبل هم بررسی کنید

برای فیزیک و ریاضی هم تمرینات کتاب رو چند بار بررسی کنید

وقتی نهایی ها و تمرینات کتاب رو کامل بررسی کردید

سوالات کنکور روتین!تاکیید میکنم روتین!رو بررسی کنید برای فیزیک اگر دوست داشتید فراتر یاد بگیرید

(از این جهت که تعدادی از سوالات فیزیک ایده هاشون از تمرین کتاب هست)

اصلا سوالات فضایی و خارج از کتاب نمیاد نگران نباشید

برای شیمی دو بخش مسائل و مفاهیم_حفظیات در نظر بگیرید تمرین های دوره ای و خودارزیابی ها بسیار مهم هس ...

برای عمومی ها هم بررسی کتاب و ی منبع مناسب یا نهایی های گذشته کفایت میکنه

مرور برای عمومی ها معجزه میکنه

چطوری از الان درسا رو تقسیم کنم که تا نهایی برسونم  تا الانم فقط شیمی رو خوندم

سعی کنید تا اخر اردیبهشت یک دور همه رو بخونید

مثلا:

هفته ای ۵ ساعت دینی،۱۰ ساعت زیست و ...

از شیمی غافل نشید ولی زمان کمتری نسبت به درس هایی که صفر هستید براش اختصاص بدید

مثلا امروز:

گفتار ۱ فصل ۱ زیست دوازدهم مطالعه

درس ۱ دینی دوازدهم مطالعه

درس ۱ فارسی بخش معنی کلمات و متن درس بررسی و ...

به این صورت