2777
2789
عنوان

درد و دل

68 بازدید | 12 پست

سلام بچها جونم ایشالله حال تک تکتون عالی باشی، حداقل مثل حال من نباشه. دخترا من خیلی مشکل دارم با ظاهرم. کاملا برخلاف سلیقمه ظاهرم و واقعا هم معمولیه، معمولی رو ب پایین. تاحالا دوست پسر نداشتم چون اعتماد بنفس اینکه برم تو رابطه رو داشته باشم نداشتم چون احساس میکنم زشتم و اگه هم کسی از من خوشش بیاد نهایتش بخاطر زشتیم منو ول میکنه. از یکی خییییلی خوشم اومده بود رفتم با ی پیج دیگه تو اینستا درخواست فالو دادمو اینا بعد دو ماه اینا حرف زدیم. عکسمو تاحالا ندیده بود یروز یه استوری گذاشتم عکس منو دوستم بود، ریپلای کرد. از قیافه دوستم خوشش اومده بود اون واقعا هم خوشگله گفت خودتی؟ منم روم نشد بگم اون کناری منم گفتم آره خودمم. گفت وای چقد خوشگلی برعکس دوستت که پیشت وایساده چ زشته. قلبم شکست. دلم شکسته دوسش دارم ازش خوشم میاد پسر خوبیه ب دلم نشسته . پیجو دی اکتیو کردم که بهش پیام ندم دیگه و شمارمو خواست بهش ندادم ولی دوسش دارم. چرا بخاطر ظاهرم باید این چیزارو تحمل کنم مگه دست خودم بوده... و اون مدتی که با هم حرف میزدیم از قبل با دوتا دختر بوده هردوتاشونم واقعا خوش قیافه بودن... دلم شکسته بچه ها دارم دیوونه میشم.. میدونم شاید بعضیاتون خواهرانه نصیحتم کنین که اعتماد به نفس داشته باش ولی بخدا خسته شدم از بس تلاش کردم هر روز خودمو راضی کنم که منم قیافم خوبه.. پول هم ندارم که بخوام تغییر اساسی بدم خودمو. یا بعضیاتون بگین که پسره رو ولش. درسته موضوع پسره واقعا داره ازارم میده ولی مشکل من با این چیزا حل نمیشه تا جایی که یادم میاد اون آدمی که همیشه ترس از نشون دادن قیافش داشته من بودم .. حالم بده دخترا خیلی داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ظاهر مهم نیست بعد یه مدت عادی میشه 

دوما میگن لیلی خیلی زشت بوده ولی در چشم مجنون زیباترین بوده 

سوما دست بالای دست هم زیاده زیباترین زن دنیا هم که باشی یه قشنگترین پیدا میشه بزنه رو دست آدم !

تو مشکل ات مقایسه کردنه 

اصلن چرا باید کنار یه دختر قشنگتری عکس بدی ؟!!!

معمولا دخترا با یکی راه میرن تو خیابون که حس کنن کنارش سرتر و خوشگل ترن تو برعکس مردمی؟