2777
2789

سلام به دوستای کنکوری و دبیرستانی عزیزم ❤️

عیدتون کلی مبارک و طاعات و عباداتتون قبول 🌸

اول از همه یکم تبلیغ کنم و بگم  اگه هنوز شروع به درس خوندن نکردین یا ساعت مطالعتون کمه و بی انگیزه شدید ، این تاپیک مخصوص شماست !!

اینجا محل جدید سالن مطالعه مجازی در تاپیک قبله که خداروشکر تونستیم با دوستای قشنگمون چند هفته رو با پارت بندی معین درکنار هم باشیم🎀

چون پارت بندی قبلی مطابق با ماه رمضان بود ، اینجا با پارت بندی جدید منتظر حضور گرمتونیم 😍

شرایط و پارت بندی جدید را در ادامه براتون میذارم و امیدوارم که بتونیم با موفقیت تا روز کنکور و نهایی ها در کنار هم باشیم ❤️

❌با احترام ورود آقایون ممنوع می باشد.❌

میریم سراغ شرایط :

همونطور که از عنوان تاپیک معلومه،  اینجا یه سالن مطالعه هست که مثل پانسیون های حضوری ، پارت بندی مشخصی داره و اولین شرط ، پذیرفتن پارت بندی هاس که دوست عزیزم @کیم_نووان‍  زحمتش را کشیده و میتونیم باهاش پیش بریم : 

۷ تا ۸

۸:۱۰ تا ۹:۱۰

۹:۲۰ تا ۱۰:۲۰

۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰

۱۱:۴۰ تا ۱۲:۴۰

۱۵ تا ۱۶

۱۶:۱۰ تا ۱۷:۱۰

۱۷:۲۰ تا ۱۸:۲۰

۱۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰

۱۹:۴۰ تا ۲۰:۴۰

۲۱:۴۰ تا ۲۲:۴۰

۲۲:۵۰ تا ۲۳:۵۰

مجموعا ۱۲ ساعت   

همه باید طبق این پارت بندی ها درس بخونیم ، شروع و پایان پارت ها باید هماهنگ باشه که هم باعث انگیزه گرفتن شه و هم نظم ایجاد کنه

بعد از هر پارت یک ساعته ، همه باید بیان و اعلام کنن که پارتشون تموم شده و برن استراحت ،

یه  موضوعی که اینجا وجود داره اتفاقات غیر منتظره ای هست که برا هر کسی ممکنه بیفته و نتونه با پارت ها همراهی کنه ، خب این هیچ اشکالی نداره مثلا شما نتونستی ساعت 15 حاضر شی و الان میخوای از 15:30 شروع کنی ،  ایرادی نداره ولی شما نباید خودت جدا پارت بدی مثلا از 15:30 تا 16:30 ، بلکه باید تا 16 خودت بخونی و نیاز به گزارش نیس و از اونجا به بعد ادامه پارت ها رو هماهنگ با بقیه بخونی و به این صورت  تا منظم و متعهد بشیم

آخر شب هم باید بیایم یه گزارش نهایی بدیم که چند پارت خوندیم و بعدشم خواب

یه نکته ای که اینجاهس من ان شا الله هر بار شروع و پایان پارت ها رو اعلام میکنم اما اگر نتونستم ، شما طبق پارت بندی و ساعتاش برید جلو و وقتتون را با منتظر بقیه بودن هدر ندید  

خب این توضیحاتی بود که باید گفته میشد اگر فک میکنین این سالن مطالعه مجازی میتونه کمکتون کنه و شرایطش براتون مناسبه ، خیلی خوشحال میشم که در کنار هم باشیم    

ان شا الله از امشب برنامه را شروع خواهیم کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میریم سراغ شرایط : همونطور که از عنوان تاپیک معلومه،  اینجا یه سالن مطالعه هست که مثل پانسی ...

عالی عزیزم میگم نظرت چیه یه سالن مطالعاتی دیگه هم بزنی برای اونایی که به پارت بندی اینجا نرسیدن یا پارت جدا از این پارت بندی هم میخونن بتونن اونجا پارتشون رو بفرستن؟ مثلا من الان داشتم پارت بندی هام رو مینوشتم جوری نوشتم که به پارت های اینجا برسم ولی پارت های جدا هم دارم اگه یه تاپیک برای این پیشنهادم بزنی هم ممنون میشم ولی بازم نظر خودته گلم من فقط نظرمو گفتم😍🌹

عالی عزیزم میگم نظرت چیه یه سالن مطالعاتی دیگه هم بزنی برای اونایی که به پارت بندی اینجا نرسیدن یا پ ...

قربونت برم  

راسش خوشگل من غمم نیست بزنم اما خب چون خودم اونجا فعالیت نمیکنم احتمال زیاد کس دیگه ای هم جز شما نیاد مثلا و عملا بی فایده میشه وگرنه پیشنهادت خیلی هم عالیه ولی خب ببخشید :/  

ینی باهامون همراهی میکنی ؟

سلام بریم پارت جدید

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

۱۱.۵۰ اعلام حضور میکنیم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

قربونت برم     راسش خوشگل من غمم نیست بزنم اما خب چون خودم اونجا فعالیت نمیکنم احتمال زیا ...

باشه من اینجا هستم فکر کردم اگه پارت های جداگانه باشه شاید افراد دیگه ای که طبق پارت دیگه ای میخونن هم شرکت کنن شایدم نیان نمیدونم گلم پس تاپیک دیگه ای نمیزنی؟