2777
2789

ب دعای تک تک تون نیازمندم شاید خدا دعای شما رو در حق من زودتر بپذیره . 

خدایا بحق این ماه عزیزت ک لحظات پایانیش هست بهم کمک کن

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

اسمتو بگو

اگه لیاقت داشته باشم امشب تو نماز شب دعات میکنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به آرزوی دلت میرسی 🤍 برای منم دعا کنید

ممنونم عزیزم

چشممم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
اسمتو بگو اگه لیاقت داشته باشم امشب تو نماز شب دعات میکنم

عزیزمی فدات شم . زهرا

عزیزمی فدات شم . زهرا

روچشمم حتما دعات میکنم 🌹

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عریزم ماشین صفر مارو هم دزد برده  میشه برا پیداشدنش دعا کنی  با کلی قسط خریدیم دوماه بو ...

ای وای حتما 

اسمت چیه

عریزم ماشین صفر مارو هم دزد برده  میشه برا پیداشدنش دعا کنی  با کلی قسط خریدیم دوماه بو ...

گلی من از ته دلم اگه لایق باسم امشب برا نماز شب دعات میکنم

و اگه پیدا شد لطفا بهم بگو اسممو یادت باشه

گلی من از ته دلم اگه لایق باسم امشب برا نماز شب دعات میکنم و اگه پیدا شد لطفا بهم بگو اسممو یادت با ...

حتما عزیزم

میام همین جا بهت میگم

به خدا کلی به همه گفتم دعا کنن 

خیلی برامون سخته

دوتامون کارمندیم با کلی قسط تو این شرایط خریدیم

حتما عزیزم میام همین جا بهت میگم به خدا کلی به همه گفتم دعا کنن  خیلی برامون سخته دوتامون ک ...

میفهممت ماهم هردو کارمندیم واقعا سخته

حتما دل بزرگی دارید الهی تکثیر بشه دلتون

قربونت عزیزم😘❤