2777
2789
عنوان

جدیش بگیرم یا نه؟

205 بازدید | 14 پست

تقریبا یک ماهه که با دوست پسرم بهم زدم با اینکه خیلی ادعای عاشقیش میشد ولی بعد از کات دیگه نه زنگ زد نه پیام داد ولی هروقت اینستا استوری میزارم لایک میکنه اینم بگم که تو کل دوستی هرچی میزاشتم لایک نمیکرد کات کردیم هم نمیکرد الان چندروزه شروع کرده به لایک کردن چرا؟ میخواد چیو بهم بفهمونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غلط کردن میفتاد زنگ میزد عذرخواهی میکرد نه اینکه استارتر بازی بده

داره مقدمه چینی میکنه. منتظره دختره بهش پیام بده و این بعدا دهنش باز باشه که تو پیام دادی من برگشتم.

اگه هم دختره پیام نداد میاد جلو و میگه دلم واست تنگ شده.

داره مقدمه چینی میکنه. منتظره دختره بهش پیام بده و این بعدا دهنش باز باشه که تو پیام دادی من برگشتم. ...

اگر جدی بود پیام میداد زنگ میزد معذرت خواهی میکرد اینجور پسرا فقط بلدن دختر های مختلف بازی بدن برای هر کس به شیوه ای جلب توجه کنن 

اگر جدی بود پیام میداد زنگ میزد معذرت خواهی میکرد اینجور پسرا فقط بلدن دختر های مختلف بازی بدن برای ...

پسرا اگه دختری و واقعا دوست داشته باشن میرن خواستگاریش. آی پول ندارم آی خونه ندارم آی مامانم نمیذاره همه بهونس

حتي اگه بخاد برگرده محل نزار 

ميمونم تو كار دختراي امروزي چقد خودشون رو كوچيك ميكنن هر وقت پسرا ميخان ميان هر وقت وقتشون پر شد ميرن دوباره سر سرخلوتي ميان و اينا سرو دست ميشكونن 

ادم كسيو كه رفته محل سگم نبايد بده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
پسرا اگه دختری و واقعا دوست داشته باشن میرن خواستگاریش. آی پول ندارم آی خونه ندارم آی مامانم نمیذاره ...

این پسر حتی حاضر نیست زنگ بزنه با استارتر صحبت کنه آشتی کنن خواستگاری پیشکش 

خیلی جدی نگیر

تا ببینی چیکار میکنه

واقعا پشیمونه یا اسباب بازی میخواد

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم