2777
2789

من با آقایی در ارتباطم قصدمون ازدواجه رفتارش باهم خیلی خوبه در کل خوبه 

اما اوایل آشناییمون بهم گفت من چند ساله با خانومی هستم که مثل خواهر هست مثل رفیقم هست بعد من یک بار بااون خانم به طور اتفاقی چت کردم به دلایلی بعد اون خانم خیلی خوب رفتار کرد حتی چندین بار بحث داشتیم اون خانم رابطه مارو بهتر کرد 

اما چندین بار پیش اومد به این آقا گفتم چیکار میکنی گفت داره بااون خانم چت میکنه مثلا هرزگاهی 

من وسواس فکری هم دارم بار ها بابتش اذیت شدم بارها گفتم نکنه اون خانم براش مهم تر تا من و صدتا ها فکر دیگه 

بنظرتون بهش چی بگم 

یک بارم این آقا به خانم درخواست‌ ازدواج داده اما میگه شرایطمون جور نبوده و .....باز از یک نظر اونشب میگفت من اگه واقعا اونو میخواستم الان اون کنارم بود نه تو

شخصا تو اینجور مسائل رکم و حوصله آدمای مریض و پیچوندن مسئله رو ندارم

آدم با یکی یا هست یا نیس

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری من که صدساله نمیتونم همچین چیزیو قبول کنم ،خب اگه خودت هی تظاهر کنی با یکی فقط در حد دوستانه حرف میزنی قبول می‌کنه ؟پسر عمه پسر عمویی چیزیو بهونه کنی که آره خیلی دوسش دارم به عنوان داداش خیلی خوبه از این چرندیات ببینی چه رفتاری داره 

از چه نظر ؟

من با هیچ مردی ارتباطی ندارم و انتظار دارم پارتنرم همین طور باشه 

این آقا میگه این خانم برام مثل خواهرمه ولی بهش درخواست ازدواج داده ، بالاخره خواهرشه یا..؟

من اگه باشم نمیتونم قبول کنم همچین چیزیو

خانوادش اومدن تحقیق قرار بیان خواستگاری اما نمیدونم چه خاکی بریزم سرم 

قطعا بیا از این رابطه بیرون دلیلش رو هم بهش نگو چون با مخ زنی راضی ات میکنه.

بگو نظرم عوض شده مشورت گرفتم ما بهم نمیخوریم