khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 عنوان کسایی ک اطلاعات دارن بیان لطفا ضروریه 🙏🙏 169 بازدید | 37 پست خانما کسی بوده اطرافیانتون عمل بستن کیسه ی کلوستمی رو انجام داده میشه بگین چجوریه؟؟؟ ایا خطرناکه ؟؟؟؟ عملش مثل عمل اولیه ش سخته ؟؟؟ دارم از نگرانی میمیرم لطفا هر کی حتی اطلاعات کوجیک داره راهنماییم کنه لطفا 😭😭 1403/01/21 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهرمریم_مقدس عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1579 @ehsanehsan از ایشون بپرش احتمالا اطلاعات داشته باشنخدا بهت سلامتی بده🌹🎊 بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7279 اتفاقا امروز اینستا ی خانمی با این کیسه داشت میرقصید و استایل میزد البته خارجی بود مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 @ehsanehsan از ایشون بپرش احتمالا اطلاعات داشته باشن خدا بهت سلامتی بده🌹🎊 ممنونم 🥹🥲
khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 اتفاقا امروز اینستا ی خانمی با این کیسه داشت میرقصید و استایل میزد البته خارجی بود میخوام ببینم عمل بستنش چجوریه ؟؟؟ سخته یا نه ؟؟؟ 😭😭😭
مادرشوهرمریم_مقدس عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1579 عمل اولتون رو کی انجام دادین بیماریتون چیبوده بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 عمل اولتون رو کی انجام دادین بیماریتون چیبوده برا خودم نه.... ولی بیماریشون سورتخ شدن روده بخاطر التهاب. روده بود و اینکه سه ماه از عمل اول میگذره 🥹
khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 عمل اولتون رو کی انجام دادین بیماریتون چیبوده نامزدمه منو کشته از صبح حلالیت مطلبه و هزارتا حرف دیگه دارم نابود میشم 😭😭😭
مادرشوهرمریم_مقدس عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1579 برا خودم نه.... ولی بیماریشون سورتخ شدن روده بخاطر التهاب. روده بود و اینکه سه ماه از عمل اول میگذره ... عزیزم از عمل اولیه راحت تره کلا یه برش کوچیک نیاز داره فقط قبل عمل بگین رژیم غذایی سبک داشته باشن ترجیحا بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
khanoom_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 419 عزیزم از عمل اولیه راحت تره کلا یه برش کوچیک نیاز داره فقط قبل عمل بگین رژیم غذایی سبک داشته باشن تر ... منم میگمش اما انگار ن انگار شما اطلاعاتی دارین راجبش؟؟؟
مادرشوهرمریم_مقدس عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1579 نامزدمه منو کشته از صبح حلالیت مطلبه و هزارتا حرف دیگه دارم نابود میشم 😭😭😭 نگران نباشین از عمل اولیه خیلی سبکترهممکنه بعد عمل دچار بی اختیاری بشن که بعد مدتی درست میشهاگه احیانا بیشتر از چند هفته طول کشید یا علائمی مثل تورم یا استفراغ داشتن بگین حتما مراجعه کنن ب پزشک بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
مادرشوهرمریم_مقدس عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1579 منم میگمش اما انگار ن انگار شما اطلاعاتی دارین راجبش؟؟؟ یه مقاله کوتاه راجبش خونده بودم چند سال پیش بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!