2777
2789
عنوان

باردارم بچم آبله گرفته

93 بازدید | 8 پست

سلام من ۲۸ هفته هستم بچم ۳ سالشه آبله گرفته من آزمایش دادم قبلا آبله گرفته بودم الان برام خطری داره یا نه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

به هرحال نزدیکش نرو و ماسک بزن حتما 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مطمین هستی که قبلا گرفتی نگران نباش منم ۱۶ هفته بودم پسرم از مدرسه گرفت و بعداز دو هفته داداششم گرفت منم همه کاراشون حتی حموم دادنشون و پماد زدن به ابله هاشون با خودم بود فقط ماسک میزدم حتما و دستام رو تند تند میشستم اونم دکتر گفت چون گرفتی بچگیات نترس چیزی نمیشع ولی خودم احتیاط میکردم حتی پسر کوچیکم پیش خودم میخوابید شبا هم ماسک رو صورتم بود تا صب هرروز ماسک جدید برمیداشتم تا ۲۵ روز

دکتر م گوشیشا جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم بچه ما نمیتونم دور نگهش دارم خیلی وابسته به منه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
اگر مطمین هستی که قبلا گرفتی نگران نباش منم ۱۶ هفته بودم پسرم از مدرسه گرفت و بعداز دو هفته داداششم ...

اصلا نمیدونم قبلا گرفتم یانه اما جواب آزمایش مثبت شد حالا خدا کنه نگیرم

اصلا نمیدونم قبلا گرفتم یانه اما جواب آزمایش مثبت شد حالا خدا کنه نگیرم

مامانت باید یادش باشه دیگه .. ان شاالله چیزی نمیشه توکلت بخدا باشه خودش نگه دار تودلیت هست خودتم ماسک بزن دستاتم تند تند بشور با صابون