2777
2789
عنوان

غذا پختم خیلی بدمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغارو خورد کردم با پیاز تفت دادم رنگش کمی عوض شد ادویه زدم و گوجه خورد شده کمی گذشت اب اضافه کردم ح ...

ادویه نمک زعفرون بزن خوب میشه 

هر وقت فکر نیکنی مرغت بدمزست به پلوت شوید اضافه کن شوید پلوش کن بدمزگی مرغو میگیره اصلا بدترین مرغو با شوید پلو عالی میشه

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
اره ☹خاک بر سرم 

خو هیچ

خواستم بگم بزار ابش کشیده بشه و دوباره با ادویه ی زیره سبز تفت بده و اوبشن

ولی نمیدونم زعفرون چقد ریختی،میشه نجاتش داد یان

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره نمک هم‌زدم‌باشه همین کارو میکنم

اره مرغارو جدا دوباره سرخ کن

با سیبزمینی سرخ کرده و اویشن و یه ذره پودر سیر عالی میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خو هیچ خواستم بگم بزار ابش کشیده بشه و دوباره با ادویه ی زیره سبز تفت بده و اوبشن ولی نمیدونم زعفر ...

زیاد نریختم یکم بود

نمیدونم فک نکنم بشه نجاتش داد

اره نمک هم‌زدم‌باشه همین کارو میکنم

مرغ باید کامل پخته بشه و ابش حسابی کم بشه که خوب بشه مرغ آبدار خوشمزه نیست حداقل یک ساعت و نیم زمان بده با شعله کم بپزه وقتی کاملا پخته شد اگه اب داشت شعله رو زیاد کن تا ابش کم بشه