2777
2789
عنوان

چجوری اخه 🗿

76 بازدید | 16 پست

زمان چرا انقد سریع داره میگذره 🗿 م ۳ هفته ی پیش هی ناله میکردم وای عقبم تازه شروع کردم ب درس خوندن اله بله میخوام وا بدم چرا اینجوریه ، ۳ هفته گذشت 🗿 چجوری اخه 

م نمیفهمم یعنی چی ۲ هفته دیگه کنکوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پشمام اره بخدا منم نمیدونم چه غلطی کنم

بابا نمیدونم چرا اینجور شد رسیدیم ته سال ، سال جدید شد ۲۱ روزش گذشت تا کنکور اول ۲ هفته تا بعدیش ی ۱۰ هفته تا امتحان نهایی ۵ هفته چ وعضشه اقا 

بابا نمیدونم چرا اینجور شد رسیدیم ته سال ، سال جدید شد ۲۱ روزش گذشت تا کنکور اول ۲ هفته تا بعدیش ی ۱ ...

حج نگو از استرس دست و پام یخ کرد😐😐از اطرافیانت خبر داری؟؟که جامعه آماری کنکور اردیبهشت چجوری قراره باشه

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
حج نگو از استرس دست و پام یخ کرد😐😐از اطرافیانت خبر داری؟؟که جامعه آماری کنکور اردیبهشت چجوری قراره ...

قاعدتا ماهایی ک تازه شروع کردیم باید برا تیر ببندیم کارو 😂

ولی اطرافیان مث اینکه مث اسب دارن میخونن

قاعدتا ماهایی ک تازه شروع کردیم باید برا تیر ببندیم کارو 😂 ولی اطرافیان مث اینکه مث اسب دارن میخون ...

از بس استرس گرفتم دستشویی لازم شدم الهی نارنگی وسط حلقت گیر کنه

از بس استرس گرفتم دستشویی لازم شدم الهی نارنگی وسط حلقت گیر کنه

دلقک نارنگی چرا باید گیر کنه 😂 م خودم استرس داره روانیم میکنه ، ت خوندی یا صفری ؟ 

دلقک نارنگی چرا باید گیر کنه 😂 م خودم استرس داره روانیم میکنه ، ت خوندی یا صفری ؟ 

ن خوندم🥲😂😂دلقکم عمته به حق پنج تن😂

درد اینه ک چجوری تهش بگذره بگی ای یادش بخیر 😂

هرررجوری بگذره اینو خواهی گفت

اون تایم فکر میکردم همه چی رتبه کنکوره قراره اگه بد بشه بیکار بمونم بعد کل تایممو تو کتاب خونه و مدرسه میگذروندم :/

در نهایت تموم شددد و من درسمم خوندمو بیکارم نموندم و همههه استرسی که بهت میدن الکیه

ailurophiles  یعنی کسی که عاشق گربه هاست