سلام خسته نباشید
واقعا این اقتدار دادنه معجزس به نظر من معجزه ی خداست یه کلیده برای ورود یه زندگی خوبه و خدا پسنده زناشوییه
تو داری برای خودت اینکارو میکنی😉😊 اینایی که من وایی شوهر پروو میشه رو ندهع و..
اینجوری میشه همش بخاطر اینه که نمیدونن چجوری رفتار کنن اره با کلمه محبت امیز از راه غلط پرو میشن و مثلله خانوما محبت همسرشون براشون مهمه و کلا میرن سمته ناز و قهرر که اره بوسم نکردی کلمه محبت امیز بهمم نگفتی دیدم که میگم اما با اقتدار دادن کلا قطعع میشه و مرد اقاا میشه
میدونید چرا چونن مرد از زمانی مرد میشه که باهاش درست حرف بزنی اونجوری که خدا و ائمه گفتن مرد نیازشه اگه به یک گل به جای اب چیز دیگه ای بریزی پاش به جای نور بزاریش توتاریکی قطعا رشدد نمیکنه و نابود میشه و اون گل گل نمیشه چرا چون اون چیزی که نیازشه رو ندادی ✅🌱
(بخدا خانوما شما ها شوهراتون از صبح تا شب کار میکنن برای کی برای ارامشه شماا
+من اونروز تو ماشین منتظر بودم پست بیاد و اقاییو تو اداره دیدم داشت کارتونا رو رو بار میزد و یهوو کمرش درد گرفت و نشست و گگفت وای کمرم و اونلحظه خیلی پیش خودم فکر کردم گفتم این اقاا انقده اذیت میشه بعدد بره خونه خانومش بهش بی احترامی کنه و غر بزنه خیلی کم لطفیه اون لحظه ای که من درد رو تو چهره اون مرد دیدم خیلی حرف بود یه کمی نشست بعد پاشد دوباره شروع کردد)
من خودم الان به خیلیا مشاوره میدم و همه راضین😎😍
جوری شده که خاله هام میگن وایی انگاری که صد ساله داشتی مشاوره میدادی و تجربه کلی مراجعه کننده داشتی
و میدونم بخاطر شرایطی که هر ماه خانوما تجربش میکنن هورمونهاشون میریزه بهم و واقعا کلافهه میشن اما سعی کنید اروم باشید دمنوشای ارامش بخش برای خودتون دم کنید و یه استکان هم برای شوهرتون بریزید و برید بهشش بدید و باهم نوش جان کنید و قران گوش بدید حالتون خوشبب میشه
و اینکه وقتی حالتون بده دنبال دعوایید سریع جلوی خودتون رو بگیرید اصلا برید حمام بخوابید که دعوا نکنید مطمئن باشید خدا اون دنیا پاداشه سکوتتون پاداش اینکه تونسی اروم باشیو چند برابر میکنه و بهتون میده شک نکنید به این که فکر کنی یهوویی دلت اروم میشه و حالت خوشش
اگه این پیاممو توی تجربه ها دیدی و داری میخونی تا اینجارو بدون خدا خوش دستتو گرفته که بیای و اینو بخونی تا رفتارتو با شوهرت اصلاح کنیی
و اینکه یه چیز دیگه یادتون نره کسایی که توی کلاسه همسرداری هستید حتما هر چند ماهی یکبار مطالب رو از اول مرور کنید این خیلی مهمه
و اینکه الانم پاشید برید حتی اگه دلگیرید حتی اگه قهرید به خدا بگید خدایا برای رضای و یه چیزی اصلا یه چایی خوش رنگی درست کنید و بدید به اقاتون و بگید گوارای وجودت بشهه یهویی دلم کشید برای آقای زحمت کش خودم درست کنمم که نوش جان کنه
و یه نکته مهم لطفا خواهشا به همسرتون نگید اره کلاس میرم ارهع مشاوره گرفتم اینجوری شدمم واقعا لازم نیست بگید اینم خیلی مهمه اگه پرسید وای چقده خوب شدی بگید چون شما خوبی اینا همشش حاصل کارای شماست برای آقاتون مواضع باشید نه برای مرد سر کوچه و یه چیزی نگید فلانی مثل داداشمه این روابط اشتباهه اگه با کسی این رفتارودارید از خدا معذرت بخواید توبه کنید و رفتارتون رو اصلاح کنید حتی حتی با پسر عموتون پسر داییتون حتی داداشتون دایتون شوخیای بد نکنید لباس ناجور نپوشید این اشتباهه شاید خانومشبخنده چیزی نگهه اما مطمئن باشید از درون میپوکه و ناراحته اصلا شاید این حرکته شما باعث بشهه خانومش هم با فلانی بگه و بخنده و براش این روابط عادی شه و این تقصیر خوده شماست خودتون و قطعا روزی به این حرف من میرسید ✅👍
اگه حس خویی از پیامم گرفتید و زندگیتون ذره ای بهتر شد منمم حتماا دعا کنیدا
یادتون نره اهاااای خانوم خانوماهااایی که الان یه لبخند ریز رو لبتون اومد دعام کنیدخدا روهم شکر کنید من یه دوستی دارم دندونپزشکه ۳۹ سالشه باور کنید وقتی یه زن و شوهر میبینه میگه خدایا من چه اشتباهی کردم و چه چیزاییو از دست دادم پس شکررگذار همین همسرت باشش🙃
زیاد شد اما خوندنش میرزه