2777
2789
عنوان

چی جی دی

419 بازدید | 11 پست

سلام دوستان حتما به تاپیکای قبلیم سربزنید...

من سه تا جنین سقط کردم که مشکلات زیادی داشتن.  دیروز بعداز پنج ماه انتظار جواب آزمایش هولگزومم اومد و مشخص شده که یه ژن معیوب مشترک با همسرم داریم . دکتر سه تاه راه پیش رومون گذاشت 

اول اینکه  انقدر طبیعی باردار بشم که تو هفته های ده جنین هاازشون آزمایش بگیرن و هرکدوم ناقل بود سقط بشه واگرسالم بود بمونه که با وجود سه تا جنین مشکل دار اصلا برامون امکان پذیرنبود

دوم اینکه تخمک اهدایی بگیرم

وسوم اینکه با روش آی وی اف و پی جی دی باردار بشم که هزینه ها خیلی سنگینه 

و ما روش پی جی دی رو انتخاب کردیم

لطفا اگر کسی تجربه‌ای داره راهنمایی کنه و میخوام بدونم کیا پی جی موفق داشتن مرسی دوستان😔

سلام.واقعا متاسفم

منم دوسقط به خاطر تشکیل نشدن قلب

یک فرزند مبتلا که در 4 ماهگی فوت شد

و اینبار هم با وجود اینکه تمام آزمایشات ژنتیک رو دادیم و در هفته 12 cvs انجام دادم، باید الان در هفته 16 به خاطر اینکه جنین مبتلاست سقط کنم.

واقعا دیگه نمیدونم چه راهی خوبه؟

سلام.واقعا متاسفم منم دوسقط به خاطر تشکیل نشدن قلب یک فرزند مبتلا که در 4 ماهگی فوت شد و اینبار ه ...

شما آی وی اف نکردین؟ پی جی دی چطور آخه دکتر به من این راهو پیشنهاد داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من طبیعی باردار شدم. منم رفتم به فکر pgd کردن ولی نمیدونم موفقیت آمیز هست یانه

خیلی شرایط بدیه خوشبحال کسایی که طبیعی باردار میشنو بچه های سالمی دنیا میارن واقعا باید قدر این نعمتو بدونن

خیلی شرایط بدیه خوشبحال کسایی که طبیعی باردار میشنو بچه های سالمی دنیا میارن واقعا باید قدر این نعمت ...

واقعا همینطوره

الان شما تصمیم گرفتید pgd انجام بدید؟

به نظرتون موفقیت آمیزه؟

واقعا همینطوره الان شما تصمیم گرفتید pgd انجام بدید؟ به نظرتون موفقیت آمیزه؟

هیچ چیزیو نمیشه صدر صد گفت که چه اتفاقی میوفته من تصمیم گرفتم بعداز سه بار بارداری طبیعی و ناموفق به علم پزشکا اعتماد کنمو با نظر اونا پیش برم حالا بعدچی میشه خدا میدونه

هیچ چیزیو نمیشه صدر صد گفت که چه اتفاقی میوفته من تصمیم گرفتم بعداز سه بار بارداری طبیعی و ناموفق به ...

کی میخواید انجام بدید؟

میتونم از روال کارتون هر از گاهی اطلاع بگیرم؟

هیچ چیزیو نمیشه صدر صد گفت که چه اتفاقی میوفته من تصمیم گرفتم بعداز سه بار بارداری طبیعی و ناموفق به ...

یه سوال. شما از پزشک قانونی مجوز سقط گرفتی هزینش چقدر میشد؟

کی میخواید انجام بدید؟ میتونم از روال کارتون هر از گاهی اطلاع بگیرم؟

بله حتما فعلا منتظر جواب اگزوم شوهرم هستیم که احتمالا آخرای شهریور آماده میشه وکلا آی وی افم فکر میکنم بیوفته مهر یا آبان