2777
2789
عنوان

بنظرتون خوبه آدم تابع جمع باشه؟

415 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.من هفته بعد تولد دخترمه و مدرسشون هر ماه برای متولدین اون ماه جشن میگیره.ولی لوازم پذیرایی با خانواده هاس،الان اعلام کردن تو کلاس دخترم ۵ تا فروردینی دارن.دیروز دیدم مامان یکی ازون بچه ها گروه تشکیل داده تو واتساپ و مادرای این ۵ نفرو ادد کرده.میگه بیاین ۱ پکیج درست کنیم و آخر سر هزینه هارو تقسیم بر ۵ کنیم.مثلا ۱ کیک سفارش بدیم برای ۵ نفر.اینم بگم اصلا سلیقه ها و کاراشونو قبول ندارم به هیچ عنوان.هیچ کسم جوابشو نداد تو گروه فقط ۱ نفر اومد گفت من موافقم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خب الان بحث شما نیست‌. موضوع دخترته که قطعا دوست داره توی جمع تولد بگیرن براش. پس خودت رو بذار کنار بخاطر دخترت انجام بده و نظرت رو هم بگو. حالا بعد سر فرصت تولد میگیری براش دیگه. این رو سخت نگیر خوشحالیش مهم تره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اصلا دوس ندارم با کسی شریک بشم چون اولا سلیقه هامون جور نیس،بعد تو مدرسشون تمام ناظما و مدیر اینا آشناهامن من ازونام پذیرایی میکنم هر سال.یا مثلا معلم سال قبل.اما اینا میگن نه فقط بچه های کلاس و معلم خودشون.حتی معلم هنر و کامپیوتر اینام نه.شوهرم میگه تابع جمع باش با اینکه اصلا هیچ چیز باب دلم نیس.تافته جدا بافته نشو.بنظرتون چیکار کنم؟ 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بایدکناربیایدباهم دیگ همکاری کنید،شمام نظرتوبگوتوگروه

اخه بقیه کلاسها هیچ کدوم چنین کاری نکردن.خانواده هر بچه ای جداگانه اون مقداری که نیخواد پذیرایی میکنه

اخه بقیه کلاسها هیچ کدوم چنین کاری نکردن.خانواده هر بچه ای جداگانه اون مقداری که نیخواد پذیرایی میکن ...

پس اصلاتوگروه حرفی نزن،خودت هرچی دوست داری بخر،پذیرایی کن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خب الان بحث شما نیست‌. موضوع دخترته که قطعا دوست داره توی جمع تولد بگیرن براش. پس خودت رو بذار کنار ...

دقیقا بحث دخترمه که اصلا دوس نداره شریک باشه.میگه مدل کیکمو خوراکیامو میخوام خودم انتخاب کنم.در هر صورت تولد برگذار میشه چه شریک باشم باهاشون چه نباشم.این خانومه واسه اینکه هزینه هاشو کم کنه داره این حرفو میزنه

اون دونفرم اصلا حتی سلامم نکردن تو گروه.فقط یکی اومد گفت موافقم.دیگه بقیه هیچ حرفی نزدن.شوهرم میکه صبر کن ببین اونا چی میگن.نمیتونم تا روز آخر صبر کنم که اونا چی میگن.باید کیک سفارش بدم و وسایل اماده کنم.زمانبره

حد وسط بجه ها رو دارن از الان تجمل گرا چشم هم چشمی بار میارن نه ادم خساست کنه نه خرج افراطی شاید در توان بقیه بچه های کلاس نبود و اوناهم بخاطر ناراحت نشدن بچه هاشون مجبور بشن همین روال ادامه بدن

شماهم نظرتو بگو ..بگو نظر من اینه که اینجوری،باشه بهتره.. یا موافقت میکنن یانه

خب نظر من اینه هرکی جدا برای خودش وسایل بیاره.بسته به مقداری که میخواد هزینه کنه.

حد وسط بجه ها رو دارن از الان تجمل گرا چشم هم چشمی بار میارن نه ادم خساست کنه نه خرج افراطی شاید در ...

اره دیگه.کلا این کار از پایه اشتباس.مثلا حالا که مدرسه داره جشن میگیره باید خودش یه هزینه ای میگرفت کیکم خودش تهیه میکرد که انقدر خونواده ها داستان نداشته باشن.همه بچه کیک یه جور .خوراکی یه جور

میترسم باهام لج بشن😔 من اصلا تو مدرسه نمیخواستم تولد بگیرم.همه چیز زوریه انگار

اره دیگه.کلا این کار از پایه اشتباس.مثلا حالا که مدرسه داره جشن میگیره باید خودش یه هزینه ای میگرفت ...

خیلی بد هست دختر خاهرم هم این داستان ها داره اگر همکاری نکنی یهو جلو بجه ها تو ذوق بجه میزنندو دید بجه به خانوادش بد میکنن همکاری هم کنی انگار میخان مجلس عروسی بگیرن 😅🤣🤣🤣