سلام خانوما.من هفته بعد تولد دخترمه و مدرسشون هر ماه برای متولدین اون ماه جشن میگیره.ولی لوازم پذیرایی با خانواده هاس،الان اعلام کردن تو کلاس دخترم ۵ تا فروردینی دارن.دیروز دیدم مامان یکی ازون بچه ها گروه تشکیل داده تو واتساپ و مادرای این ۵ نفرو ادد کرده.میگه بیاین ۱ پکیج درست کنیم و آخر سر هزینه هارو تقسیم بر ۵ کنیم.مثلا ۱ کیک سفارش بدیم برای ۵ نفر.اینم بگم اصلا سلیقه ها و کاراشونو قبول ندارم به هیچ عنوان.هیچ کسم جوابشو نداد تو گروه فقط ۱ نفر اومد گفت من موافقم.
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
خیلی بد هست دختر خاهرم هم این داستان ها داره اگر همکاری نکنی یهو جلو بجه ها تو ذوق بجه میزنندو دید ب ...
مهم ترین چیز اینه که اصلا مسیر فکریه منو اون خانوم زمین تا آسمون فرقشه.اون فقط میخواد همه چیزو ماست مالی کنه
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
ولی،بنظر من حرف اون خانم بهتره. وهماهنک باهم باشین پذیرایی زیباتری میشه.....توی خونه یه کیک ب ...
ممنونم عزیزم که نظرتو گفتی😘🤍🤍 مرسی
بیخچال خیلی حساس نشو مهم اینه بجه ها شاد بشن حد وسط نطر جمع رعایت بشه کافیه
اره منم فکر میکنم سخت نگیرم بهتره.اینجوری بخوام دقیق شم فقط باید حرص بخورم