2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان و بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 60 پست
قبلش غذای خیلی چرب و سنگین نخور ترجیحا غذای سبک اما پرکالری و مقوی بخور، تا میتونی قبلش آب خوب بخور، ...

منم کام دو تا بچه هام رو با تربت برداشتم😍

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم در نهایت اکه شوهرت از پسش بر نیومد به یه پرستار بیمارستان پول بده یه شب باهات باشه 

خداروشکر همسرم همراه خیلی خوبیه ولی خب هر دو تجربه اولمونه 

زلیمانم قرار بود اول اریبهشت باشه و دوستم بیاد تهران کمکم

ولی دکترم گغت بهتره هفته اینده باشه 

ممنون از راهنماییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمپوت آناناس زخمارو زودتر بهبود میده

میتونید بخریدش

ساک لوازم (لباس بچه.دستمال مرطوب.شیر خشک و شیشه شیر.لباس زیر.پوشک برا خودتون و بچه.حوله دور پیچ یا کریر و ساک و حمل .خرما و آبمیوه.لوازم آرایشی اگه نیازتونه)

قبلش غذای خیلی چرب و سنگین نخور ترجیحا غذای سبک اما پرکالری و مقوی بخور، تا میتونی قبلش آب خوب بخور، ...

ممنون از راهنماییتون 

کام بچه رو با تربت باز کنم ؟ نشنیده بودم تا حالا ، یعنی چی کار کنم ؟ 

ممنون از راهنماییتون  کام بچه رو با تربت باز کنم ؟ نشنیده بودم تا حالا ، یعنی چی کار کنم ؟&nbs ...

برای بار اول که بچه میخوان دهانش به خوردن باز بشه قبلش و اول از همه یه مقدار خیلی کم از تربت امام حسین برمیدارید با نوک انگشت میزنید تو دهانش و بعد شروع میکنید به شیر دادن بهش

معجزش رو در اون بچه به عینه میبینید

یه چیز دیگه اینکه شما وقت زایمان آرزوی برآورده شده دارید یعنی هر دعایی اون موقع بکنید یکیش حتما برآورده میشه اینم فراموش نکن❤️

منم با شما هیجان گرفتم😍 به سلامت و خوشی بغلش بگیرید

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
شیرخشکم باید ببرم ؟ نان بخرم خوبه ؟ 

الان شیر میاد ازتون؟

اگه ترشح شیر دارید که نیاز نیست

ولی برای احتیاط باشه بهتره

من خودمم بارداری اولمه🥲

بی تجربه ام

ولی گویا بیمارستان خودشم لیست میده تهیه کنید

نان هم خوبه بستگی به نی نی داره

ایشالا که شیر خودتون کفایت کنه

نمیدونم دکترم گفت از ده شب ناشتا باش  صبح فقط قرص تیروییدتو‌با ته استکان اب بخور  ساعت ۶ ...

سزاذیتی؟؟؟؟ 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بسلامتی منم تنها بودم البته طبیعی زایمان کردم  انشالله که نی نی ات رو بسلامتی بغل میگیری میای ...

من با خود زایمان مشکلی ندارم اصلا هم استرس زایمان ندارم ولی خب یه حسی نسبت به تنهایی بعدش دارم 

همسرم از امروز میمونه خونه تا اخر هفته بعد 

فقط یکم ذهنم درگیر شده که چی کار کنم بدنم ضعیف نشه و زود سرپا شم 

بله حتما  کاچی رو قبل زایمان درست کنم خراب میشه؟

میتونید آردشو تفت بدید و همه چیشو آماده بذارید

که وقتی اومدید همسرتونم بتونه آماده اش کنه

نمیدونم چقدر طول بکشه رفت و آمدتون

ولی گمونم نکنم خراب بشه🤔

اما خب هر چی تازه تر بهتر