2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان و بعد زایمان

4371 بازدید | 60 پست

دوستان من زایمانم هفته آینده اس  و‌تنها هستم 

شب قبلش غذا چی بخورم ، چی همراه خودم ببرم ؟ 

برای بعد از زایمانم چه پیشنهاد و تجربه هایی دارید ؟

ممنون‌میشم راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ات رو مرتب کن. از الان یه هفت هشت نوع غذا فریز کن. 

لباس کامل برای خودت و بچه همراهت باشه. پتو براش بردار. دستمال مرطوب همراهت باشه. 

ابمیوه و مایعات زیاد بخور همون بیمارستان. ممکنه دلت چای بخواد به فلاسک همراهت باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قبلش غذای خیلی چرب و سنگین نخور ترجیحا غذای سبک اما پرکالری و مقوی بخور، تا میتونی قبلش آب خوب بخور، سعی کن معدتو خیلی روز قبلش پر نکنی چون مدفوع دیر تخلیه میشه تو این حالت اذیت نشی

برای بیمارستان حتما با خودت خرما، آب میوه خونگی همراه داشته باش، یه عده میگن کثیفه اما به نظرم هیچ‌ مشکلی نداره اگه اندازه یه پینچ از تربت امام حسین همراهت باشه که کام نی نی خوش قدمتو با اون باز کنی 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.